Tilbageblik på 2013. Del 2

Når jeg kigger tilbage på billederne fra 2013. Mister jeg helt vejret, bare tanken om alle de ting jeg har oplevet. Jeg vidste godt at jeg havde levet meget i løbet af året. Men var det virkelig SÅ meget? Det er utroligt at jeg også har haft tid til at blogge og slappe af. Hvis i ikke fik set den første del af året kan i se det her. De ord med fed. Kan du trykke på, og du kan læse mere om det 🙂 I kan trykke på billedet, hvis i vil se det stort. 

IMAG3762Da andres sommerferie begyndte sluttede min i starten af Juli måned. Da jeg begyndte på kontanthjælp. Så jeg blev kastet ud i noget der hed straksaktivering. Hvilket jeg havde ret blande følser med, da det var udendørs arbejde, og sådan noget og mig. Hænger bare ikke sammen. Hvis i spørg mig. Dog jeg trøste med mig, at de første 3 uger, skulle vi sidde inden for ved en computer, hos noget der hed Hartmann. Da vores leder havde ferie. De var de andre på holdet ikke specielt glade for. Men jeg må ærligt indrømme at jeg kunne ret godt lide stedet. For jeg fik lov til at passe mig slev og fik skrevet et cv og alt muligt andet. 

IMAG3700

Selv om jeg var begyndt på Straksaktivering, kan jeg se en masse skønne udendørs billeder i Julis mappe. Men Jeg fik da også oplevet en del. Som 24 Timers løbet, min fødselsdag (som blev fjeret i stor stil, mere end jeg lige havde regnet med) og min mini ferie i København ( kan læse mere om den tur her og her) med min mor og Hans i hans lejlighed. Der var super hyggeligt, borset fra at hun kom til skade. Min kusine begyndte også i den måned, med at få vores Telia tirsdag date (som vi så fint har døbt vores aftner) flip. Vi lagde ud med at se filmene The Bling Ring og Now you see me. I løbet af året har vi fået set virkelig mange film, og det har været rigtigt fedt. 

Sidst men ikke mindst var jeg på Ventilens sommer tur. Det var min anden gang, og den første gang var i Jylland. Var det sidste år ved Odense. En rigtig spejder hytte midt ude i ingen ting. Jeg er ihvertfald glad for at vi var i biler. I år var den delt op i hold farver, og nøje hvor er jeg glad for at jeg kom på hold blå og med dem personer der var med i det. For det var et rigtig fedt hold. Der var altså nogle, der ikke var knapt så heldige. Nu hvor vi var ved Odense. Var hele temaet eventyr. Så da der var fest, var de fleste klædt ud med noget fra et eventyr. Jeg selv var skældt ud som en heks. Sidst på aften skulle vi finde poster med, hvor der var en lap med nogle ord fra et eventyr. Som vi så skulle gætte. Lad mig bare kort sige, at jeg er glad for at jeg kunne mine eventyr. Ellers er jeg ikke sikker på at havde fået dem alle rigtige. I kan se på billedet, at vi er i gang med at finde posterne. Hvis i vil læse mere om turen kan i gøre det her. her og her. På turen fik jeg forresten også hilst og snakket med en forfatter, hvis bog jeg senere hen har anmeldt. Hvis du ikke har læst den, så gør det, for den er rigtig god!

3IMAG0117

Da der skete så meget i Juli. Valgte jeg at holde min 25 års fødselsdag i August. Helt seriøst så tror jeg at, det har været den bedste fødselsdag, af alle dem jeg kan huske. Alle der kom var glade og i godt humør, og det hele spillede bare. Der var både sang og tale, noget som jeg slet ikke havde regnet med!

I den anledning kom min jyske veninde også på besøg. Jeg havde bare inviteret hende for sjovt. Men hun skulle ikke noget. Så hun var her over i en uge, hvor vi bare gav den gas, med at hygge og være sammen med folk. Hun var en virklig stor hjælp til fødselsdagen. Udover min fødselsdag, var vi også hjemme hos min far, hvor vi sad og spillede 4-5 timers Trivial Pursuit, fordi der ingen af os der gad og give os. Vi var også ude og shoppe, hvor jeg fik købt min nye mobil, og sidst men ikke mindst, var vi i biografen, hvor vi var de eneste i salen. Det var ret sjovt og mærkeligt. 

IMAG4005

De 3 uger på Hartmann var slut og vi kom tilbage til Drift og Service. Ikke et sted jeg var specielt glad for. Og folk gjorde da også grin rundt omkring, om hvordan jeg vil tage at gå ude blandt deres får. Men det gik faktisk godt. Og de var ret søde, og vildt mange af dem. Min UU vejleder og jeg var ude og besøg Roskilde Teknsik skole. Og jeg vidste med det samme at Web-Integrator uddannelsen, var lige mig. Udover arbejdet, jeg dejlig dag oppe i Gilleleje. Til 3 forskellige fødselsdage, og 3 gange i biografen, hvor jeg så 3096 dage og Percy Jackson & uhyrenes havThe Mortal Instruments: Dæmonernes by. Som var ret spændende på hver deres måde. Jeg troede også at jeg skulle i Go’aften Danmark, men det blev detsvære aflyst lige i sidste øjeblik. 

Untitled-1

IMAG0097Nogle af de ting jeg kan huske ved September, kræmmermarked, som mine venner og jeg tog til i starten af måneden. Jeg har ikke været der i mange år. Så det var sjovt at opleve den fede, stemning der er på sådan et sted. Det var også i September at jeg begyndte at få vildt mange bøger, fra både forlag og forfattere. Jeg følget næsten ikke at jeg lavede andet end at cykle op til posthuset. Jeg blev langt om længe klippet. Og jeg må ærlig indrømme at næste gang, skal altså ryge mere af. I byen var der lagt fokus på det frivillig arbejde der bliver lavet i byen. Både ved vores kultur nat og så blev der også holdt noget de kaldte Frivillig Fredag. 

Så var der jo bloggertræffet i Odense. Der var godt nok mange følser jeg sad med, da jeg sad i bussen på vej til Roskilde. Men de alle var super søde. Og det var sjovt at opleve et bloggertræf på den måde. Det fedt at vi var ude at spise og at der også var tid til at shoppe, da vi var færdige. Jeg havde ellers sagt til mig selv at jeg ikke skulle købe noget. Men kunne ikke modstå fristelsen, da jeg så de sødeste ugle ting fra Glitter. Der var nogle lækkere sponser gaver. Specielt har jeg været ret glade for dem vi fik af MaxfactorCoolstuff og Billigarganolie.dk, da de havde givet os nogle virklige fede ting. Da jeg tog hjem. Var jeg godt nok træt. Men jeg var glad for at jeg var taget af sted. For det var en super skøn dag. 

Untitled-1

IMAG1008

Der skete ret meget blandet arbejde i Oktober måned ude hos Drift og Service. For det mest lavede vi bare alt muligt underligt noget, fordi der ikke var nogle ordentlige opgaver. Og vi kunne sammentig godt mærke at det blev koldere og koldere. Vi havde ikke efterårs ferie. Så om onsdagen i den uge, skulle vi ud og klippe får, hvor der kom en masse børnehavebørn. Op til det havde bagt en masse muffens, så der var nok til alle. Der udover spillede vi rundbold ved 9 tiden i vådt græs. Nøje jeg tror aldrig at jeg har været med til en kamp før, hvor der var så mange der kom til skade. Men galt det var sjovt. Sidst men ikke mindst tog jeg hul på min første uge af mine to prøve uger på Roskilde Teknisk skole

IMAG0950

Selv om at jeg er og bliver et indedørs menneske. Så er der utrolig mange skønne efterårs billeder i Oktobers mappe. Men okay, jeg elsker også efterårets smukke farver. I Ventilen har vi haft mange sjove aftner, som Halloween, udendørs fodbold som vi gjorde i næsten total mørke. Det er det billede i kan se, hvor der er meget lidt lys. Der var også en del der kom til skade. Ups. Vi havde også en tema aften, hvor vi skulle give komplimenter til hinanden. Og en fed aften, hvor vi var ude og høre musik. Sidst men ikke mindst, røg jeg spontan med på Read-a-Thon, hvor jeg og andre bog blogger læste i 24 timer. Det var ret sjovt, og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg gør det. Min familie og jeg var også inde og se Kvinden i buret, vi alle 5 har læst Jussi bøger. På nær en, men han kunne godt følge med i filmen. Det var en rigtig spændende film. Glæder mig til at se de andre film. 

IMAG0654

Mit tredje og sidste bloggertræf var også i Oktober. Den her gang igen med bog bloggerne. Men den her gang var det lidt anderledes. Da det var et helt nyt sted, og der var mange flere med. Specielt var der en del, som man ikke havde mødt før. Så det var rigtig sjovt. Igen tager jeg altså hatten af for Katja med alt det arbejde hun har lagt i det. For der var virklig meget lækkert mad, og sjov underholdning. Som vi forresten har gang i på billedet. Selv om at jeg ikke er særlig god til nye mennesker, og at jeg har prøvet det 3-4 gange før. Så håber jeg ikke at det bliver sidste gang, at jeg oplever de her bloggertræf. For det er så hyggeliget at være med, og opleve den stemning der er.

Untitled-1

IMAG1383

Med alle de billeder der er i November tænker jeg på om jeg overhovedet har været hjemme. Jeg fik afsluttet mine to uger på Teknisk skole. Og der fra begyndte jeg at gå hjemme. Så jeg fik slet ikke sagt farvel til de skønne mennesker hos Drift og Service. Der skete virkelig meget med veninderne i den måned. Muller og jeg var ude og spise brunch hele to gange. Hvor vi også fik shoppet lidt. Jeg var til en fødselsdag hos et kærestepar. Hvor der blev sunget Singstar, så jeg var hel hæs da jeg tog hjem.Vi grille snobrød i ventilen. Det var ret sjovt at mit gamle spejder jeg kom frem. Vi var 4 veninder der var inde og se The Hunger Games: Catching Fire. En film som jeg længe har ventet på, og som er helt fantastisk. Der for blev jeg mega glad, da jeg senere hen fik en pakke med to fribilletter til filmen og den første på dvd. Det var også den måned der var bogforum, som du kan læse om her. Der var også en veninde der holdt indflytter fest. Som var en meget stille og rolig aften.

IMAG1343

Udover mine venner, fik jeg også set familien ret meget i November måned. Både på min mors og papfars side af familien. Først og fremmest fik jeg lokket min kusine til at se den første Thor film. Hun blev ret vild med den så udover The Fifth Estate, fik vi også set Thor: The Dark World. Super skønne film på hver deres måde. Specielt Thor! han er jo lige til at savle over. Suk. Jeg hjalp en af min morfar kusine med at lave et fotoalbum og senere var jeg på mini ferie oppe hos min mormor og morfar. Hvor de drille mig med at vi ikke skulle have and, og så havde der ligget en i køleskabet, i alt den tid jeg havde været der. Da min far er jager, får han nogle gange skudt nogle ting. Det gjorde han, hans fætter og en fælles ven. Så de inviteret hele 3 familier eller var vi 4? hm til duesteg. Jeg er normalt ikke så meget for vildt. Men det der var rigtig lækkert! Og det var en super hyggelig aften. Det er ikke særlig tit at jeg ser min papfars familie, men når jeg gør. Så hygger vi os altid og tiden går mega hurtigt. Jeg var faktisk bange for at jeg ikke nåede toget, da bussen var forsinket pga vejret, Men jeg nåede det heldvis fordi jeg løb hen til toget. 

Untitled-1

IMAG1687 December stod på en masse hygge! Både med familien og venner. Ude og hjemme. Der var ikke et øje tørt, og der var alt det der skal være til at gøre en December måned perfekt. Som i måske kan huske, så fik jeg oplevet, hvordan det var at være i radioen. Jeg fik også set Malmø med min mor. Som ente med at blive en rigtig hyggelig tur. Hele 3 julefrokostere blev det til, en med familien, en med Banen og en med Ventilen. Med Ventilen fik vi også holdt vores Projekt 2013, hvor vi bestilte pizza og så filmen. Udover det var jeg også 3 gange i biografen, hvor jeg så The Hunger Games: Catching FireEnder’s Game og Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark, 3 helt fantastiske film. Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark blev forresten min sidste biograf film. Sidst men ikke mindst var der en masse advents hygge både med min mor og min papfar. 

IMAG1749

Min lillesøster blev fejret og  juleaften og nytårs aften blev fejret med stil. Og selv om der havde været nogle problemer, så ente det med at blive nogle ret hyggelige dage op til nytår. Hvor jeg var en del sammen, med dem jeg skulle holde aften med. Da vi både skulle handle ind og få det sidste på plads. Jeg ved dog ikke om det bliver de samme mennesker jeg kommer til at holde nytår med igen i år. Da jeg trænger til at der skal ske noget nyt.

Jeg ved godt at de her indlæg kommer lidt sent. Men der er simpelhen sket så meget. Men så fik jeg også det hele med. Jeg håber at i alle har haft et fantastik år, og at i får et godt 2014 med masser af fede oplevelser. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s