Ender’s Game

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook   Twitter Instagram

“In the moment when I truly understand my enemy, understand him well enough to defeat him, then in that very moment I also love him.”

Da min kusine og jeg tog ind i biografen for at se den film, må jeg ærlig indrømme at jeg ikke havde forventet særlig meget af den. Jeg tror at jeg havde læst lidt om den på kino, og ellers havde jeg fået nogle få sparsomme informationer fra min kusine om hvad filmen gik ud på. Men jeg må sige at jeg blev faktisk ret positivt overrasket over den! Måske er det en lidt af en manden film. Min kusine og jeg var ihvertfald de eneste piger der var inde og se den. Men der for synes jeg stadig at den var rigtig fed! Filmen var fyldt med action, og science fiction. Og jeg kunne godt lide den måde filmen var på.

Skuespillerne spillede rigtig godt! Jeg kendte ikke nogle af dem der var med i filmen. Men jeg blev hurtigt imponeret over de unge skuespillere i filmen. Specielt Asa Butterfield. Han gjrode det virkelig godt med sin rolle! Jeg kan nemt forstille mig, at han vokser sig op til en stor baren stjerne. Håber bare ikke at han ryger ud alt muligt lort. Jeg vil ihvertflad holde øje med ham.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig fed film. Det er nok ikke en jeg kunne finde på at købe, men kunne godt finde på at se den, hvis den fx kommer i tvet. Jeg har ikke læst bogen. Men jeg kunne bestemt godt finde på at læse den. Så den er røget på min to read liste. Den her film, vil være perfekt at se med en kæreste, bror eller en ven. For der er ikke særlig meget piget over filmen. Men det synes jeg heller ikke gør noget. Har du set den? og har du læst bogen? 

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s