En arbejdes dag hos Drift og Service

Nu har jeg snart været hos Drift og Service i noget tid. Og i den har jeg gået og taget en masse billeder, som jeg gerne vil vise jer. Hos Drift og Service er der ikke en dag der er ens. Vi får først at vide, hvad vi skal lave. Når arbejds dagen starter kl 8. Jeg synes både at det er fedt og træls at vi ikke ved, hvad vi skal lave, før på selv dagen.

Dog synes jeg mest at det er træls, da jeg er en der bedst kan lide at få tingene at vide i god tid. 90% af det arbejde vi laver er udendørs, og det har været lækkert her, når det har været varmt. Men nøje hvor er det træls, på de her dage hvor det bare har pisset ned. I går måtte vi stoppe arbejdet, fordi vi alle blev gemnemblødte  Så der fik vi allerede fri kl 12. Normalt har vi fri kl 15.

Jeg er begyndt at kende de andre unge der ude mere og mere. I alt tror jeg at vi går 25-30 sammen. Og de er faktisk rigtig søde og sjove. Dog er der også altid de personer, der skal være negative, og brokker sig hver gang, de skal lave noget. Men sådan er det jo, det høre vel med.

Fotor0909210252I blandt opgaverne er der også tid til et spil. Kort spil er ret populært hos os. I nogle dage skulle vi male de stolper som de holder, først skulle vi tage dem op af en flod, hverefter rengøre dem, også male dem. Det var noget af en opgave der der var noget med 20 af dem.

IMAG0175

I løbet af sommeren, har vi været ude hos vores får rimeligt tit. For det meste er de søde. Hvis de gør som vi siger. Men vi har da også bandet over dem en gang eller to, imens vi har truet dem med at lave dem om til lamme køller. For det meste skal vi flytte dem, eller se om de har godt, og sørge for at de har mad og drikke.

IMAG0173

IMAG0176

De er ret sky. Men hvis man står helt alene, og ikke laver store arm bevægelser. Kommer de gerne hen til en. Det er faktisk meget hyggeligt. Hvis man godt kan lide får.

IMAG0177

IMAG0170

IMAG0182

IMAG0199

IMAG0237

Vi har får 3 steder, hvor vi skal passe de her får. Så i løbet af dagen, køre vi ret meget rundt i vores lille mini bus. Hvor der kan sidde 9 personer i. Det er nu også ret hyggeligt, for så sidder vi og snakker eller høre musik. For det meste har jeg, fundet min e-bog frem på mobilen og læser. 

Fotor091615289

IMAG0257

Ud over at passe får, har vi også skulle fjerne bjørne kløger.

Vi har også arbejde ude hos et natur sted, hvor de jeg før jeg kom har bygget hønsehus, hvor vi skulle ligge sten rundt om. Udover hønsehuset har vi også revet en  terrasse ned. I den her uge har vi gået i gang med at bygge en ny. 

IMAG0230

IMAG0231

IMAG0235

Der er også tid til kage. Som vi fik, som tak alle de bjælker vi har malet

IMAG0232IMAG0331

IMAG0332

IMAG0326

IMAG0330

Så som i kan se så, laver vi en del ting. Jeg kan faktisk godt lide det, som sådan. Jeg bliver bare altid så træt om eftermiddagen. Så jeg glæder mig til at komme i gang med en ny uddannelse. Den 28/10 skal jeg være på Teknisk skole i Roskilde for at prøve den. Hvis det går godt, håber jeg at jeg kan starte til Januar. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “En arbejdes dag hos Drift og Service

  1. Det ser spændende ud det du har gang i 🙂

    Det sjoveste ved at få kameraet i hånden var at de i min lokale Kvickly faktisk solgte mig et kamera der var defekt og jeg måtte efterfølgende i går aftes ned og aflevere det tilbage for at få pengene retur. Det ville slet ikke tage skarpe billeder. Der var utroligt meget sne på skærmen og så larmede linsen hver gange den kørte ud og ind i kamerahuset. Det kunne jeg ikke leve med så jeg fik pengene retur og gik i formiddags ned og købte den samme model, men fra glasskabet i butikken. Kunne se at de ovenikøbet havde sat det jeg kom retur med i går ind i glasskabet og ikke har taget min klage om det var defekt alvorlig. Derfor pegede jeg den æske ud jeg skulle have så jeg ikke fik det defekte kamera med hjem igen igen.

    Det kamera jeg fik med hjem virker optimalt og nu er jeg en glad lille kæreste, fotosmølf og blogger.

    Jeg glæder mig til at se dig den 5. oktober, det skal nok blive helt vildt hyggeligt og hvis du vi have en stor krammer så siger du bare til 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s