En god søndag.

I dag tog min veninde og jeg på Café Vivaldi for at spise deres søndags brunch. Vi har været der før og vi er ret vilde med den. Faktisk er vi ret vild med hele caféen, og vi vil nok havde spise der, nogle flere gange, hvis ikke fordi der er lidt små dyrt. For deres Brunch buffet, skal man give 99 kr.

Hvis man vil have noget at drikke, skal man selv købe det ved siden af, hvilket godt kan gå hen og blive lidt små dyrt. Men deres brunch er rigtig lækker og der er lidt, for en hver smag. Det samme gælder også når det kommer til drikkevare. Min veninde valgt et glas juice, jeg købte selv et glas smoothie. 

Fotor1103150912

Efter brunch og med lidt fyldte maver gik vi videre ned til byen. Hvilket ikke var særlig godt for mit kort 😛 Jeg faldt hurtigt over noget, i både Zizzi, Tiger og Glitter.

Fotor1103152538

Bluse: 150 ,- Sokker: 10 ,- pr par 3 i 1 halskæde: Glitter 79 ,- 

Nu skal jeg hellere ikke købe mere. For jeg skulle gerne have råd til både bogforum og de 3 biograf ture, som jeg skal til her i november måned. Det har været en rigtig hyggelig dag, og det har været rart, at det bare har været min veninde og jeg sammen. Selv om vi bor 200 m fra hinanden. Så er det ikke altid lige at vi får set hinanden, fordi vi har så travlt med de ting, vi går og laver. Så det var rart at se hinanden igen.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “En god søndag.

  1. Åh, jeg elsker Café Vivaldi. Vi har også en i Frederikssund, og det er uden tvivl mit yndlings spisested i byen. Det lyder, som om I har haft en rigtig skøn dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s