Tilbageblik på 2013. Del 1

Sidste år fik jeg lavet et tilbageblik på året 2012. Jeg synes at det er en sjov måde at huske tilbage, hvad der enlig skete i løbet af året. Hvis i vil se dem, kan i se dem her og her. Jeg synes at der var sket en masse ting i 2012. Men hold nu op, det er jo ingen ting, i forhold til år. Hvor der virklige har været knald på. Nogle gange har jeg har jeg været forundret over, hvor tiden blev af, for jeg synes lige at det var sommer osv. Jeg ved ikke om i selv kender til det? 

3 har åbenbart været mit magiske tal i år. For jeg har: Oplevet 3 forskellige ting via skole og arbejdet. Haft 3 oplevelser med medie verden. Den ene var ikke nær så god, som de to andre. Været til 3 meget skønne og forskellige konfirmationer.  Jeg har deltaget i 3 bloggertræf. To her på sjælland og et på Fyn. Jeg har haft mindst 3 fede oplevelser. Der har også været nogle dårlige minder i år. Fx har jeg haft en masse bøvl med migræne, og jeg har været ret usikker, på hele fremtid, når det kommer til det med uddannelse, mislykkes dates osv.. Men i de her indlæg, har jeg kun valgt at fokusere på det gode. Da det er sjovere at læse om.

Untitled-1

IMAG2089

Nytår blev skudt i gang, og vi var 4 veninder sammen, der gav den gas. Når jeg tænker tilbage på den aften kommer der et smil frem. For det var en rigtig fed aften.

Det eneste jeg var ked af, var at midt under middagen, røg signalet på min mobil. Så jeg kunne hverken komme på nettet, eller komme i kontakt med folk, for at ønske dem godt nytår. Vi skulle havde haft vafler med is, men vi var så mætte. så vi lavede det om til morgenmad dagen efter. Da jeg kom hjem kl 15 dagen efter, var jeg godt træt. Men jeg så frem til det nye år og de nye oplevelser. I kan læse mere om det her

IMAG2162Den 5 Januar var jeg til møde på Tenisk skole i Hillerød. Eller Erhvervsskolen Nordsjælland, som den så fint hedder. På det tidpunkt, havde jeg gået hjemme i over et halvt år. Jeg vil bare i gang med noget. Så jeg sagde ja tak, da jeg fik tilbudet om at starte den 7 Januar. Jeg var glad for at jeg havde gået der før i 2010, for ellers havde jeg nok gået lidt i panik. Jeg fik min gammel vejler tilbage. En lære som jeg kendte, som jeg rigtig godt kunne lide, og det hold jeg kom ind var faktisk rigtig godt. I de to første uger, blev vi rystet godt og grundet sammen som hold. Vi var fx en tur til København, hvor vi så Torvehallerne. Jeg synes at det var et vildt spændende sted!. Der gik ikke mange dage, før vi stod og lavede mad på skolens køkkener.

IMAG2304

I Januar kom min jyske veninde Diana på besøg. Vi har holdt kontakt, med hinanden siden 2005, hvor vi lærte hinanden på efterskolen. Det er altid vildt hyggeligt, når hun kommer. Men vi har ikke meget fred til os selv. For der er altid så mange der hiver i os. Både af venner og familien. Men det er også det der gør det hyggeligt. Hun kender mig familie rigtig godt, og jeg kender hendes. Faktisk kalder jeg hendes familie for min jyske familie. I de dage hun var her nåede vi både at være i biografen, hvor vi så Django Unchained. Vi var også et smut forbi Jensens Bøfhus. Og forskellige middage med min familie. Blandt andet min mor, hvor Diana for første gang mødt min mors kæreste. Det var ret hyggeligt.

Untitled-1

IMAG2348I skolen i Febuar. Gik vi i gang med første hjælp. Hvor det også er med brand. Man skal bestå første hjælp, for at man må gå op til grundforløbs prøven. Jeg bestod heldigvis. Men jeg har også haft det to gange før, på samme skole. Så jeg vil blive meget overrasket, hvis jeg ikke gjorde.

Vi var også i praktik. Jeg havde slev valgt Hillerøds kommune kantine. Som jeg fortryder at jeg gjorde. For der var så meget bølv, misforstålser, og stress at det slet ikke var nogle god uge. Jeg var glad for at jeg kunne vende tilbage til skolen ugen efter. Hvor vi også to huld på vores to uger i skolens bageri.

IMAG2394

I min vinter ferie. Var jeg inde i København, med min mor. Hvor vi boede i hendes kærestes lejlighed. Det var rigtig hyggeligt, og vi fik oplevet rigtig meget på de få dage.Vi besøgte Den hischsprungske samling, hvor vi var der i flere timer, hvor vi blandt andet så malerier malet af P.S. Krøyer. Vi var også forbi Torvehallerne. Og forbi et hyggeligt sted der hedder Sporvejen. Hvor vi fik de bedste bruger, jeg længe har smagt. Jeg håber på at vi kan holde ferie igen i København. For jeg elsker byen, og det er sjovt at opleve steder, som man ikke ser til hverdagen. Du kan læse mere om min vinterferie her.

Untitled-1

IMAG2683I Marts var der ret mange hyggelige stunder med familien og vennerne.   For nogle år tilbage, havde vi nogle unge studerende fra usa boen hos os. I dag har vi kun kontakt med dem via Facebook. Så da en af, dem skulle til Danmark. Var det rigtig skønt at, hun kunne få os ind i sin tidsplan. Min veninde holdt noget hygge tam tam hjemme hos hende. Med middag og hele muligvidten. Det var total hyggeligt, og jeg elsker at være sammen med hende, både når vi er alene og sammen. Jeg var også i to gange i biografen. Den ene gang for at se Beautiful Creatures, og den anden gang så vi The Host, som er min ynglings bog. Så jeg havde store forventinger til filmen. Nok for høje, for jeg blev vildt skuffet over den. I den måned havde vi også en påskeforksot, med alt hvad der høre til et sådan et frokost bord.

Untitled-1

IMAG2855Hvis i synes at der skete meget i Marts, så skulle i prøve at læse om April. Det var helt sindsygt, så meget der skete i den måned. Min videlste oplevelse var klart den med Thriller Live, med min søster og papfar. Hvis det kommer til DK, vil jeg med det samme købe en billet. Selv om det var anden gang jeg så dem. Min mor, hendes kæreste og jeg var et smut forbi Louisiana. Fik jeg sagt at jeg elsker det sted? 

Fotor0103110016

Jeg regnede enlig ikke med at jeg skulle til nogle konfirmationer i løbet af 2013. Men det ente med at jeg var med til hele 3 af dem. 1 fra min papfars familie. og de andre var venner, på den ene eller den anden måde. De to første var i April og lige efter hinanden. Den første var hos en pige, hvis familie vi længe har været venner med. Faktisk helt tilbage til folkeskolen. Nå men ved hendes konfirmation. Var alt i lyserøde farver. Der var en fin let buffet, med hendes ynglings retter, bag efter var der et kage bord, med de lækkersete kager. Nr 2 var hos min fætter. Der var alt grønt, og med lidt hjemmelavet pynt. Hos dem var retterne lækkere men det var meget tungt mad. Med kød, kartofler og brunt sovs. Til deres dessert var der is med jordbær. Det var ret sjovt at se forskellen på de to, og det var så tydeligt at det var hos en dreng og en pige. 

IMAG2787

Jeg var også meget alene ude i byen i den måned. Jeg var fx til bloggertræf hos Katja med alle de andre bogbloggere. Jeg synes at det er rigtig hyggeligt, at man kan mødes med folk på den måde. Jeg var til et mere i Oktober, som i nok skal høre om. Men jeg håber ikke at de to blev de to sidste. For det bliver mere og mere hyggeligt at møde dem, fordi man begynder at kende de andre. To dage efter kunne jeg sige igen hilse på Sabrina. Vi var nemlig begge to til noget der hed Kinotur, som Kino stod for. Det galt om at man kom en tur i biografen. Til en bestemt film, også skulle man bare Twitte løs under filmen. Vi havde vores egen sal. Så der var ikke andre folk, der blev sure over at vi skrev på mobilen. Jeg må ærlig indrømme, at jeg skulle altså lige vænne mig til det. Men sjovt var det og filmen Nordvest. var overraskende god! Ud over Nordvest, fik jeg også i april set Les Misérables og Silver Linings Playbook. 

Untitled-1

IMAG3183Hvor April stod i familien tegn. Så kan jeg se at jeg har været meget sammen med vennerne i Maj måned. Når jeg kigger på Majs billeder, er der utrolig mange undendørs billeder, og billeder med mad, fra både spise steder og hjemme hos folk, hvor jeg har spist. Med en veninde var vi en dag nede i byen hvor vi bare fik slappet af ved slottet. Med dem, som jeg går i ventilen med, var der både ensomheds dag og Eurovision. Min veninde og jeg følger begge med i Big Brother. Så vi havde set det første afsnit sammen, og vi så også de sidste, hvor den rigtige vinder vandt. Jeg var også til den sidste konfirmation, hvor det er nogle af mine egne venner, der holdt den. Så der var der slet ikke nogle med fra familien. Så det var lidt mærkeligt, også fordi det lige før var den bedste af de 3 jeg var med til.  

IMAG3109

Dog fik jeg også set familien til blandt andet en pinsefrokost. Det er helt vildt at vi har haft så mange af dem i år. Vi var også ude på en skøn skov tur, hvor vi var på en natur cafe efter vi var gået. Min mor, mormor, kusine og jeg var på en tøsetur i biografen, hvor vi så filmen Anna Karenina, der var også på cafe, for at runde det af.

Min far og jeg var ude og spise lækkert mad, og så var min mor og jeg også i biografen, med nogle fri billetter jeg havde vundet. Jeg var også til middag hos min mor hvor vi havde gang i grillen, for første gang i 2013.

IMAG3218

Når jeg kigget på alt det jeg har lavet. Synes jeg at det er utroligt, at jeg fik tid til at blogge og læse så mange bøger som jeg gjorde. Noget af det der skete på bloggen var en Blogtour med Helle Ryding. Da hendes nye bøger  Ulvepige og Månebarn. Senere var jeg til en reception i København. Hvor jeg fik mødt Helle og hendes familie. Samt nogle fra forlaget Nyt Nordisk Forlag. Som var så søde at give os bøgerne.  Jeg synes selv at det er sjovt, at lave sådan noget der er lidt anderledes, og jeg håber at i synes at det var sjovt at læse om det.

Untitled-2IMAG3304Selv om Juni var mere stille en de forrige måneder. Så skete der nu alligevel en del. Jeg fik afsluttet mit grundforøb med et fint 7 tal. Med senere hen en fin afslutning, som skolen gav os. Lige bagefter tog jeg på mini ferie i Gilleleje. Jeg fik oplevet, hvordan det var at blive optaget til et tv program. Da Dk4 spurgte om, der var en der vil snakke om ensomhed. Hvor jeg sprang til. Det var min første gang, så der var mange blande følser om det. Men de var super søde, og alt gik stille og roligt. Bag efter mødt jeg med min mor på Nørrebro, hvor vi tog hen på en café. Jeg var også til min grandkusine 18 års fødselsdag.

Udover det var jeg zoo med Ventilen, hvor vi så det nye bur som isbjørne har fået. Jeg elsker zoo. Så det er lidt trist at, jeg er der så lidt. Få timer jeg var kommet hjem fra Zoo, holdt Sankt Hans med de skønne piger, nede på et sted i byen der hedder posen.. Dog var det ikke så skønt, da jeg havde smidt min nøgle væk til min ekstra lås til min cykle. Så min veninde og jeg måtte trække cyklen hjem. Jeg var helt færdig da vi kom hjem. Men det var stadig en hyggelig dag!

  photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s