Percy Jackson og uhyrernes hav – 2D

SideImdbKino Facebook

Når min jyske veninde og jeg ses. Skal vi altid i biografen. Den her gang tog vi den her film. Hun havde set den. Men jeg havde ikke selv set den. Heldigvis havde hun den på blu-ray. Så vi så den om søndagen, da vi skulle ind og se den her om tirsdagen. Jeg synes at den første var overraskende god. Så jeg glædet mig til at se den her, og jeg blev bestemt ikke skuffet! Der er den samme fede blanding af historie og action i filmen, som vi også får lov til at opleve i den første.

Der var en del nye skuespillere der er tilføjet til filmen. Men der var også en ret mange fra den første film, hvilket var ret fedt. Jeg hader når der blevet lavet en 2’er og så er alle skuespillerne blevet skiftet ud. Det giver ingen mening. Af de skuespillere jeg kendte i forvejen, som er Jake AbelStanley Tucci og Alexandra Daddario. Jeg synes at de gjorde det helt fint med hver deres rolle. Specielt Stanley Tucci, som jeg slet ikke kunne genkende.

Min veninde og jeg var de eneste der sad i hele biograf salen. Hvilket var en fed oplevelse! Det bliver sikkert første og sidste gang at jeg oplever det. For hvor tit sker det lige?  Den her film er også en der er lavet over en bog. Dog har jeg ikke læst den endnu. Men efter at jeg så den første film, gav det mig lyst til at læse den. For at se om, hvordan bogen er i forhold til filmen. Hvis der kommer flere film. Skal jeg helt sikkert ind og se dem. Jeg ærgrer mig dog lidt, over at vi ikke var inde og se den i 3D. Da jeg tror at det kunne være mega fedt. Med alle de effekter der var i filmen.

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s