Kontakt

 

apple, iphone, computer, laptop, mac, obsession, phoneHer på min blog, anmelder jeg meget gerne dit produkt. Jeg siger altid min ærlig mening om det du sender, også hvis det er af en eller anden oversag noget jeg ikke er begejstret for. Dog skriver jeg det altid på en acceptabel måde. Jeg har måske ikke det største ordforbrug og jeg ligger lige på grænsen til at være ordblind. Men jeg altid elsket at skrive, og jeg synes at det er sjovt at prøve nye ting af. 

Er du er en forfatter eller et forlag, og du gerne vil have anmeldt en bog, er i velkommen til at kontakte mig. Som i nok kan se, så er det mest fantasy bøger jeg læser. Men tøv endelig ikke med at skrive, for har jeg har en ret bred smag, og jeg er åben over for nye emner. 

Hvis der er nogle af du sidder med et produkt, som i gerne vil have testet af mig. Er i velkommen til at kontakte mig. Jeg har efterhånden anmeldt en del ting, som usb stik, øreringe, makeup osv. Jeg er åben for det meste, og jeg tager med glæde imod jeres produkt. Så længe jeg kan se, at det har en interesse for mig og mine læsere.

Hvis du vil have noget anmeldt, kan du skrive til på mabrsa@live.dk. Jeg skrive tilbage, så hurtigt som muligt. 

Jeg håber at jeg høre fra jer!
Venlig Hilsen Marie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s