Happy New Year

Jeg undskylder for det mit sene nytårs indlæg. Men jeg har simpelhen været så træt og hvaldårlig, at det først er i aften at jeg, har kunne tage mig sammen til at få kigget på de billeder, som der blev taget i løbet af aften. Selve aften var hel fin. Jeg synes der var en lidt underlig stemning. Men når man kigger på billederne, ser vi den god ud. Så det kan godt være at det bare var mig. Men jeg tror at det bliver sidst gang at jeg holder nytår med dem, fordi jeg synes at der gang på gang kommer en hel masse bøvl. Men nu må vi se, hvad der sker.

Fotor0101193122

Kl 17 var jeg klar, hvilket jeg var ret glad for. For den først gæst kom allerede kl 17:00 selv om at vi havde aftalt, at de skulle komme kl 17:30. Så jeg synes at det var lidt stresset, at de kom så tidligt. Jeg havde for sjovt sagt, at jeg skulle have en værtinde gave. Og sørme så om jeg ikke fik en. Som bestod af en ugle sparebøsse. Den er ret sød, og passer fint, til resten af min samling. Vi havde aftalt, at dem der ikke vil se dronningens tale, skulle gøre klar til aftensmaden. Og dem der så havde set talen, skulle stå for opvasken og oprydningen, da der ikke var så meget opvask. Det gik i bund og grund enlig okay. Der var nogle folk, der var bedre til at hjælpe ind andre. Men sådan vil det nok altid være. Vi havde holdt os til et lilla, sølv, og sort tema. Så som i kan se blev det rimeligt gemnemført. 

Fotor0101193934

Vi spiste ude på ganges fælles køkken, og det var faktisk rigtig godt, for der var ret god plads til os alle 7. Så vi skulle ikke siddet på skødet af hinanden. Min kusine og fætter holdt nytår inde på min kusines værelse (det er dem på billede to. Hende med viskstykket over skulleren. Og fyren ved siden af) De kom ud og lavet mad en gang i mellem, det var ret sjovt at snakke med dem imens. Maden blev rigtig god, men der var alt for meget, af det hele. Så lige nu ligger der en hel pose med kød, kartofler og brød ude i gangens fryser. Jeg er sikker på at der ikke var nogle der gik sultene der fra. 

Fotor0101201021Hjemme hos veninden, blev drukket, spillet Tøsemiddag spillet, med ret sjove spørgsmål, set 90 års fødselsdag. Og kom godt ind i det nye år. Vi sov alle samme hjemme hos veninden, så vi kom først i seng ved 04 tiden. Jeg fik stort set intet søvn, pga jeg hele tiden vågnede af nye lyde. Så jeg var pænt træt, da jeg vågnede ved 8 tiden. Vi begyndte at lave morgenmad. Der bestod af de vafler med is. Som vi enlig havde været vores dessert. Da vi var færdige ved 12 tiden, cyklede jeg hjem, da jeg bare havde brug for fred, og søvn. Jeg håber at i alle er kommet ind i det nye år, og får et fantastik år, med en masse dejlige oplevelser

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s