The Mortal Instruments: Dæmonernes by


SideImdbKino Facebook
Jeg vil gerne takke for biletterne, som er fra SF Film. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne

Den her film var blandt min top 3 liste over ventede film i 2013. Og efter at jeg havde læst bogen. Glædet jeg mig meget mere til at se den. Jeg har en del bladene meninger om den. Den var super fed som film. Men hvis man skal samlinger den med bogen. Manglede den bare for meget af det hele. 

Jeg ret vild med den, sådan i det hele taget. Jeg synes at det var nogle gode skuespillere. Som jeg kender fra andre film eller serier. Udover det synes jeg at det har gjort et ret godt stykke arbejde, med at få hele univers op fra bogen af. Der for synes jeg også at det trist, at vi får så lidt at vide om det. Der mangler en hel del informationer, om den verden der er kommet til vores. Jeg synes godt, at de kunne havde brugt mere tid, på at give os de sidste informationer. 

Der er nogle steder, hvor de springer frem og tilbage i hvad der forgår i bogen. Nogle ting har de slet ikke med, eller også har de lavet det helt om, i forhold til bogen. Så jeg var glad for at jeg havde læst bogen. Så jeg viste, hvad der forgik. Ellers er jeg ret sikker på at, jeg vil ligne et stort spørgsmåls tegn. Dog havde jeg taget en veninde med, der ikke havde læst bogen, og hun forstod film, og handlingen. Så det er jo kun godt. Der er en del humor i filmen, hvilket jeg enlig var ret vild med. Der var ihvertfald op til flere gangen, hvor skuespillerne fik mig til at grine. Hvis den ikke havde været med, tror jeg at filmen vil være alt for dyster.

Der var som sagt op til flere af skuespillerene, som jeg kender i forvejen og som jeg er ret vild med. som Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers, Kevin Zegers og Jamie Campbell Bower. Jeg er ihvertfald glad for at de fik rollen til filmen. Specielt Robert Sheehan, der spiller menneske drengen Simon. Gjorde et godt stykke arbejde med at fortolke ham, så han blev en fed person. Jeg var lidt bange for at han vil gå hen og blive en lidt lige gyldig person i filmen. Til gengæld synes jeg at Jared Harris, var helt forkert til rollen som Hodge

Selv om der er nogle fejl i filmen, så synes jeg stadig at den var ret god. Jeg håber at de laver alle bøgerne som film, ellers kan jeg ikke rigtig se nogle mening i det. Efter at havde læst den første bog og se filmen. Glæder jeg mig til at komme i gang med den næste bog, for der er så mange spørgsmål, som jeg gerne vil have svar på. 

Det var første gang at jeg var inde og opleve en gallapremiere. Hvilket var rigtig fedt at opleve, for der var både den røde løber, levende lys osv. Med os ind til filmen, fik vi også lov til at få en vand og en lille pose chips. Der var ingen reklamer. Hvilket også er et kæmpe plus. Så filmen blev sat i gang. Efter at to medarbejder fra biografen, havde budt os velkommen og trukket lod, til 3 vindere, der alle vandt en bog og andet godt.  

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s