Ny HTC mobil

I tirsdags blev jeg ejer af en ny mobil, som jeg har gået og drømt om siden jeg så den, i en HTC mail. Fordi jeg synes at den er lækker på mange måder. Både med dens design og hvad den kan. Jeg har stadig ikke tændt den, fordi jeg mangler et sim kort. Så jeg glæder mig til at se, hvad den kan.

red-oneHTC One i  farven rød

Jeg var lidt usikker på om den skulle være i sort eller i hvid. Men da jeg så at den kom i rød, viste jeg med det samme at det skulle være. Dog troede jeg ikke at det vil være flere tilbage, i den farve, da der stod udsolgt på Telias hjemmeside. Da jeg kom ned i butikken, for at købe den, havde de en i rød, da en anden kunde havde bestilt den hjem, men fortrød og tog den i en anden farve. Så det var jo kun heldig for mig.

Nu hvor jeg var i butikken kunne jeg lige så godt opdater mit abonnement. Så jeg har fri tale i stedet, for kun at have 3 timers taletid. Med i det abonnement fik jeg også 20 GB data. Forfriskning, fri SMS/MMS, Spotify. Der udover fik jeg også HBO Nordic til 59 hvor det normalt koster 79-139 alt efter hvad du tager. Jeg har stadig Telia tirsdag. som jeg er stor forbruger af. Så jeg er glad.

Jeg er mega glad for den! Jeg synes bare at det er træls at jeg ikke har kunne bruge den endnu. Fordi jeg som sagt ikke kunne få et mikro (er det det de hedder?) da de ikke havde flere i butikken. Hvilket jeg enlig også synes er dårligt. Hvis i spørg mig. Så jeg måtte ringe ind til Telias kundeservice, hvor jeg skulle sidde og vente en halv time, før jeg kom igemmen. Damen jeg kom i snak med, sagde at de vil sende et med det samme, så jeg fik det i går. Muligvis i dag. (torsdag) Jeg fik det ikke i går. Så jeg håber at det kommer i dag! Ellers må jeg ringe der ind igen. 

Er der nogle af jer, der kender til den nye HTC mobil?

One thought on “Ny HTC mobil

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s