Min tid på Roskilde Teknisk skole.

Fotor1123165824

Da jeg skulle begynde mine to uger på Roskilde teknisk skole. Må jeg ærlig indrømme at jeg var ret nervøs. Ikke så meget over, hvordan de andre vil være, men mere på hvordan skolen vil være. Det viste sig så at, jeg slet ikke havde haft behov for at tænke alle mulige tanker om skolen. For alle på skolen var vildt søde, og de tog godt imod mig, som de gjorde med alle andre på det nye hold. 

Fotor1109221918

De startede 3 nye hold. Og jeg kom på et af dem, som jeg bare skulle følge deres undervisning. Det var en ret fed måde, for på den måde kunne jeg se, hvordan de underviste osv. Jeg kunne virkelig godt lide den undervisning der var, og de måde den forgik på. For det meste måtte vi arbejde alene, om de opgaver vi havde fået stukket i hånden. Men hvis vi skulle have hjælp, var lærerne ret gode til at komme, hvilket var ret lækkert. Jeg kan rigtig godt lide skolen.

Fotor1123171910

Lidt billeder af det arbejde, jeg fik lov at lave i løbet at de to uger. 

Fotor1123171120

Skolen er et år gammel, og det kan man tydeligt se, fordi alt er nyt og lækkert. Der er virklig tænkt på os elever. Fx er der op til flere te køkkener vi må bruge. Samt flere steder hvor vi kan sidde og slappe af. Hver morgen er der gratis morgenmad og te og kaffe. Det er ret lækkert!

Allerede fra først gang, jeg besøgt skolen har kunne jeg lide den, og de to uger på den har kun givet et yderligere positivt indtryk. Så derfor har jeg også besluttet mig for at jeg vil starte på skolen, om det så bliver den ene eller den anden måde. Men jeg håber nu mest, at det bliver med kommunes hjælp, og ikke på su, som jeg ellers skal begynde på, hvis jeg ikke kan få den hjælp fra kommune, som vi håber på at jeg kan få.

Siden de her to uger har jeg gået hjemme. Da vi prøver at finde en virksomhed, hvor jeg kan være inden jeg skal starte på skolen til Januar. Men tror ikke at vi kan nå at finde et sted. Men nu må vi se, hvad der sker. Jeg er åben for det meste. Så længe det ikke udskyder mit skole forløb 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s