Bloggertræf Challenge d. 21 Sep. #3

1255489_494926827263949_1336483431_n

Da jeg var hjemme ved 21 tiden, (tror jeg at den var) så jeg gik bare direkte i seng, da jeg havde været oppe kl 6 og hjemmefra siden kl 7. Men det var en super hyggelig dag! Så jeg fortyder bestemt ikke at, jeg tog med.

Efter at havde stået op og gjort klar. Drog jeg mod Odense banegård. Jeg kom der til i alt for god tid. Men jeg gik bare lidt runt. Imens jeg ventede på de andre. Efter vi alle havde sagt hej til hinanden. Tog vi ind på Restaurant Asia, hvor vi skulle spise. Det var et rigtig fint sted. Det var bare ærligt, at vi blev delt op med to borde. Men heldigvis havde vi fået et lille hjørne for os selv. Så vi kunne godt snakke på kryds og tværs af bordene. Maden var fin til de 88 kr det kostede for en frokost buffet.

Dog savnede jeg deres Mongolian Barbeque. Da det er det jeg spiser mest af, når jeg får sådan noget her mad. Jeg synes at tiden gik utrolig stærk der inde. For lige pludselig, havde vi siddet der inde i to timer. Men der havde vi også nået at lave en lille quiz, samt fået vores goodiebag. Nøje der var meget i dem!

Se hvor fine vi er 😀 Jeg godt lide at, man kan se, at vi hygger os, og at vi har det sjovt. Elsker billedet.

Det tog ikke lang tid. Jeg tænkte holda op er det allerede taget. Men fik en sød dame til at tage det for os. Billedet blev taget Inden vi gik ind og shoppe armork. Hvilket vist var meget godt. For efter vi havde spist. Tog folk hjem alt efter, hvordan deres planer var. Så det var smart, at vi tog det før vi shoppede.

Vi gik ind i Rosensgårdcenteret, for at shoppe. ud fra centeret strøelse, er det utroligt at jeg ikke fik købt mere. Dog fik jeg købt lidt til min ugle samling. For det meste af tiden gik vi i samlet flok, og det var rigtig hyggeligt. Der var nogle få butikker, der spurgte, hvem vi var, og hvad vi bloggede om osv. Specielt dem fra CoolCos stillede en del spørgsmål. Det var lidt sjovt.

Fotor0922122312

Jeg blev der til at centeret næsten lukkede. Så jeg kunne gå med dem, der også skulle til Odense banegård. Mine fødder kunne godt mærke, at jeg havde gået en del. For de var godt nok ømme! Vi var 4 der tog tilbage til Odense banegård. Inden vi tog videre. Fik vi lige noget at spise, det var en rigtig hyggelig måde at få det afsluttet på.

Fotor0922123646De 3 første billeder i venstre højere er fra morgen studen af. De andre er fra turen hjem

Jeg kom som sagt først hjem ved 21 tiden. Så jeg var pænt træt. Men alt i alt synes jeg at det var en rigtig god dag. Jeg vil takke for en rigtig hyggelig dag. Jeg synes at det var super fedt at møde jer, og jeg håber at vi en eller anden dag ses igen. Specielt tak til Jeanette, Anne-Mette, Cathrine, der har stået for det.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s