En afslappet lørdag

Siden torsdag har jeg været hjemme hos min mormor og morfar. De bor en halv time fra mig af, og det er nemt at komme der til. Så når jeg har tid, kan jeg godt lide at tage op og besøg dem i Gilleleje. I torsdag slappe vi af. I går fik de nogle gæster på besøg. Så der var varmt mad til frokost. I dag var der bare rent afslapnings dag, og det har været rigtig hyggeligt!

Fotor1123223531

Min mormor og jeg var i formiddag i byen for at handle, både i byen og nede forbi haven. På hjem vejen tog vi forbi en af Gillelejes plante skoler.

Der havde de pyntet op med jule ting, og andre pynte tung. Så inden man gik ind og kiggede. Fik man en kop gratis gløgg og æbleskiver. Og ellers gik man bare og kiggede, lyttede til den stille baggrunds musik og så på de fine ting der var. Det var rigtig hyggeligt, og hvis jeg havde haft råd til det, havde jeg købt en masse af ting der var. Men de har det, såten fremme i hele December måned. Så det kan være at jeg kigger forbi en anden gang. Jeg fik den lille pynteting, hvor man kan have lys i af min mormor og hun selv et sølv blok lys 

Fotor1123225238

Da vi kom hjem, fik vi frokost og pandekager der var tilbage fra torsdagen. Her til aften fik vi lækker and. Det er min første gang, at jeg får and i år. Så jeg blev glad, da jeg så anden i køleskabet. De havde ellers drillet mig med, at vi ikke skulle have and. Her til aften har vi bare slappet af, foran tvet og nydt varmen far pejsen.  

Har i haft en god weekend?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s