Fønixens Hjerte af Christina Ramskov

Anmeldes til bøgerBeskrivelse: Den 16-årige outsider Maria Carlsen lever et meget normalt liv, indtil hun en dag kommer i besiddelse af Fønixens Hjerte. Det bliver starten på en rejse ind i en magisk verden, hvor der lever varulve, engle og mange andre væsner, som er både gode og onde.

Uddrag fra bogen: Hun så over på kvinden, men i stedet for den smukke, unge kvinde stod der et uhyggeligt væsen, der var halvt menneske og halvt kæmpeslange. Hele kvindens underkrop var en stor, grøn slangehale. Kvinden hævede sin menneskeoverkrop op, så hun var ansigt til ansigt med Maria. Sammenlagt var kvinden nok ti til tolv meter lang. – Hvad vil du?? spurgte Maria bange og blev ved med at sige til sig selv: Det er en drøm, jeg vågner om lidt, der sker mig ingenting. Kvinden førte Marias hoved helt tæt på sit eget. Maria kunne nu se ind i hendes røde øjne. – Giiv miig Føøniixeenssss Hjeertee,? hviskede kvinden. Hendes stemme var helt forandret – den var nu hæs og slangeagtig.

Om forfatteren: Christina Ramskov kom til verden i 1989 og boede derefter 22 år i Hjallerup i Nordjylland med sine forældre og to søskende. Hele sit liv har Christina villet være forfatter, men hun har på grund af ordblindhed holdt sig tilbage indtil nu.

Goodreads | ForfatterForlaget | Bogpriser | Amazon

Lige siden jeg hørte om bogen fra forfatteren selv. Blev jeg ret nysgerrige om den. For jeg synes at den lød ret spændende på rigtig mange måder. Da jeg endelig sad med den i hånden, og fik læst den første side. kunne jeg nærmest ikke ligge den fra mig igen. Hele sproget og handlingen fangede mig bare med det samme. Jeg var kun 1 – 2 dage om at læse den, og da jeg var færdig med den blev jeg helt trist, fordi der ikke var mere tilbage af den.  

Jeg kan rigtig godt lide Maria, som person. Hun er sådan en der tænker mere på dem hun holder, af en på sig selv, og det gør også at hun kommer ud i en ulykke eller to. Hvor man ryster på hovedet af hende. Men hun er utrolig nem at holde af, fordi man kender grunden til hendes hanligner. Der udover elsker jeg at man først høre om hendes hverdag, i vores verden. Det giver et ret godt billede af , hvem hun er som person. Udover Maria er jeg også ret vild med personerne som David, og hans bror, Yuki og Marias egen bror. Der er utrolig mange væsner med i bogen. Hvilket jeg kun elsker. Der var nogle stykker, som jeg blev nød til at søge på google om, fordi jeg ikke havde hørt om dem før. Men der også de dyr, som vi kender fra andre overnaturlige bøger.

Som sagt er sproget let og flyden. Dog var der en sætning eller to, som jeg sad og funderet mig over, men ellers var der ikke noget, og det er ret flot, når man tænker på at Christina er ordblind. Der var op til flere gange, hvor jeg sad og tænkte at den her bog, lige så godt kunne være skrevet af en udansk voksen forfatter. Hvis i gerne vil læse en god og spændende dansk fantasi bog. Vil jeg klart anbefale jer at jer ud i den her bog. Hvis der kommer en bog to, vil jeg ihvertfald med glæde læse den. For jeg er ret spændt på at høre, hvad der kommer til at ske med dem i bogen.

Fønixens hjerteFønixens Hjerte:

  1. Fønixens Hjerte
  2. Et eller andet sted,  mener jeg at jeg har hørt at der vil komme en to’er. Men jeg er lidt usikker på om det er rigtig. Så i må ikke hænge mig op på det.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

8 thoughts on “Fønixens Hjerte af Christina Ramskov

    • der bliver simpelhen bare nød til at komme en eller to mere i rækken bøgen er er vild fantastisk helt i topklasse som Cassandra clare, jeg læste Fønixens Hjerte på 1 1/2 dag og ville gerne havde forsat

  1. den bedst måde at få den til at sælge godt, så 2 og de andre komme hurtig er ved at anbefale den til så mange som muligt jo flere der spørg efter den jo hurtig gå det nok

  2. Hejsa har læst fønixens hjerte i skolen og da jeg blev færdig med den blev jeg skuffet over at der ikke var en efterfølger til den

    • hvis du ikke har opdage det, så er efterfølger Englevinger udkomme, det gjort den 3/10. Er glad for at der er så mange der kan li min bog. og håber i vil blive ved med.

  3. Bøgerne er vildt gode. Har læst 1 og 2. Håber at der kommer en 3’er. Læste 1’eren på 2 dage og 2’eren på 1 dag… Kunne ikke lægge dem fra mig… Håber virkelig at der kommer en 3’er…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s