Thor: The Dark World


Untitled-1

Side
Kino 
Imdb 
Twitter
Facebook 

“Loki: After all this time, now you come to visit me, brother? Why? To mock? Thor: I need your help. And I wish I could trust you…”

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at se en superhelt film! Gerne smækket med en masse action, science fiction, humor og gerne en lille smugle kærlighed. Jeg synes at Marvel, gang på gang har vist hvad de kan. Og  de gør det igen med Thor, som er ret fantastik på mange måder! Jeg elsker den, og hvis i ikke har set den, så er i godt nok gået glip af noget. Jeg synes at den indholder alt, hvad en god film, skal indholde og jeg glæder mig til at se Thor igen, i The Avengers 2. Som kommer engang i 2015. Suk kan ikke vente i så lang tid!  

Chris Hemsworth er jo min mand! 😛 Jeg fik øjne op for ham. Da min veninde viste den første Thor film, og siden har jeg været skudt i ham. Jeg synes også at han gjorde det godt med sin rolle som Thor. Men det vist jeg godt at han vil gøre. Hehe. Gal det burde være forbudt at se så godt ud!. Tom Hiddleston, elsker jeg som Loki, jeg tror ikke at de kunne finde en bedre person til at spille ham end Tom. Jeg elsker den humor, der er blevet lagt i hans rolle også spiller han virkerlig godt. Lige som de andre skuespillere gør med deres rolle. Store som små.

Alt i alt, synes jeg at det er en fantastik film. Min kusine jeg ville have set den i 3D. Men den gik detsvære først ved 21 tiden. Hvilket er alt for sent på en hverdag. Men jeg tror at det kunne være fantastik, at se den i 3D. Jeg kommer helt klart til at se her film igen. Dog ikke i biografen, men kommer sikkert til at eje den, når den kommer ud på film. 

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Thor: The Dark World

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s