Til døden os skiller af Charlaine Harris

 

Anmeldes til bøge1rForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bog.nu, Amazon

Forlaget skriverSookie og Sam har svært ved at koncentrere sig om arbejdet på Merlotte’s efter de seneste voldsomme begivenheder, og indtjeningen i baren lider under det. Sookie afviser dog med det samme Arlene, da hun beder om at få sit gamle job som bartender tilbage. Det var trods alt hende, der forsøgte at få Sookie dræbt.

Men så bliver Arlene fundet  myrdet, og mistanken falder straks på Sookie, som bliver anholdt. Beviserne mod hende er dog ikke stærke nok, og hun kan løslades mod kaution. Med hjælp fra sine venner, både de dødelige og ikke-dødelige, beslutter hun sig for at lave sin egen efterforskning og rense sit navn. Hun finder snart ud af, at for nogen er sandheden bare en hvid løgn og retfærdighed lig med spildt blod. Og kærlighed er aldrig bare nok …

Til døden os skiller er den trettende og sidste bog i serien om Sookie Stackhouse.

Læs også: 
8: Død og pine 9: Død og borte 10: Død i familien 11: Dødvane 12: Dødt løb

Min mening:
Det var med banlede følser jeg havde da jeg begyndte på den her bog. Jeg havde en masse spørgsmål, som jeg håbede at jeg fik svar på. Men da den her serie er en af mine ynglings serier, var jeg også trist over at det var den sidst bog i serien. Men da jeg vendt den sidste side, var jeg glad for at jeg fik læst bogen. For det er en rigtig god afslutning.

Der er ved at være en del personer i den her serie. Og jeg er glad for at vi lige får en lille notat om, hvem de forskellige personer er. Men jeg synes godt at Charlaine kunne havde lavet sådan en fuld person liste sidst i bogen, Så man kunne få et fuldt overblik over dem. Sam træder mere og mere frem i serien. Og i den her bog har han en ret stor rolle. Jeg har altid godt kunne lide ham, og for mig gør det ikke noget. Sookie har jeg det sådan lidt bæh med. Hun er som hun altid har været, men det virker, som om at hun til tider i bogen giver op med at kæmpe, og det kan man måske godt forstå med meget hun har været udsat for. Hun er heldig at hun har så mange overnaturlige venner, der har lyst til at hjælpe hende.

Alt i alt synes jeg at det var en god bog. Charlaine kan stadig overraske os når vi mindst venter det, og jeg fik alle mine spørgsmål besvaret. I nogle serier vil man ønske at der var flere bøger med i den. Men jeg tror at det er godt, at det er den sidste bog. For jeg følger ikke at der er behov for flere, med den fine afslutning som bogen har. Dog kunne jeg godt finde på at genlæse serien igen. Men der kommer til at gå noget tid, før jeg gør det. 

Til døden os skillerSookie Stackhouse serien:

 1. Død indtil solnedgang
 2. Levende død i Dallas
 3. Klub Død
 4. Død for verden
 5. Stendød
 6. Fuldstændig død 
 7. Alle sammen døde 
 8. Død og pine 
 9. Død og borte 
 10. Død i familien
 11. Dødvande
 12. Dødt løb 
 13. Til døden os skiller 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s