Blog Challenge. 23 Maj

Mine 3 favorit dufte.

Jeg har urolig mange parfumer, noget over 20 af dem. Det er ret lækkert, hvis man godt kan lide at gå med nogle forskellige dufte i forskellige perioder. Dog er der altid 3 jeg vender tilbage til, og to af dem er jeg blevet nød til at fornye, da der ikke var mere i de første flasker jeg fik af dem.

IMAG0178

Gucci: Envy me og Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette er nogle af de første parfumer jeg fik. Jeg synes at de dufter vildt godt, fordi de er så friske i det. Det er nogle parumer jeg kun bruger til de lidt særlige ting, så som konfirmation, større fester osv. Når jeg har haft min Ralph Lauren, er der op til flere personer der har kommenteret den og spurgt, hvilken parfume det er, hvilket jeg synes er lidt sjovt 😛 Gucci: Envy me var min første parfume, og jeg elsker den. Og jeg bliver aldrig træt af den. Begge to parfumer er nogle jeg har fået en ny flakse af. Hvilket er rart, da der næsten ikke var mere tilbage af de gamle.

Vera Wang Rock Princess fandt jeg tilfældigt da jeg var i London med min mor. Jeg havde hørt om Vera Wangs parfumer før. Men jeg har ikke hørt om den her udgave. Jeg var helt vild med den, med det samme, og jeg havde heldigvis nok penge til at købe en. Jeg bruger den meget til hverdagen. Så der er næsten ikke mere tilbage af den. hvilket er lidt trist, for jeg har ikke set den hjemme i Danmark, og jeg tør ikke at købe parfumer over nettet i frygt for at den går i stykker med posten. I må endelig sige til, hvis i ser dem nogle steder! Den er lidt har en lidt sødere duft en de to første. Dog uden af det bliver for meget.

Her er et billede af mine parfumer. Der er nogle der er blevet brugt og fjernet, og andre er blevet tilføjet. Men det er kun 2-3 stykker der er blevet brugt op. Hvis i vil læse mere om min parfumer kan i gøre det her.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s