The Wolf of Wall Street

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook  Twitter Instagram

Vidste du at?
During the kissing scene between Leonardo DiCaprio and Joanna Lumley, Leonardo was so nervous that the scene required a reported 27 takes to get it right.

Jeg var lidt spændt på at se den her film, da jeg havde hørt ret blande ting om den. Men jeg har altid været fan af Leonardo DiCaprio og Matthew McConaughey. Så jeg havde vildt lyst til at se filmen. Også fordi den så så vild ud som den gør i traileren. 

Leonardo DiCaprio, har en overdrevet og vild rolle i filmen som Jordan Belfort. Han har store armbævelser, men det er slet ikke så overdrevet som Meryl Streep gør det, med sin rolle i filmen Familien. Han spiller den helt perfekt og jeg kan godt forstå at han er blevet nomineret til en Oscar med sin rolle. Så jeg krydser finger for at han vinder den. Matthew McConaughey, gør det godt med sin rolle. Den er bare alt for kort. I forhold til, hvor lang filmen er Faktisk gør mange af skuespillerne det rigtig godt, og jeg kan godt forstå at Jonah Hill, også er nomineret til en Oscar, med sin birolle til filmen.

Alt i alt synes jeg at det var en okay film. Jeg er lidt blandet med den. Fordi jeg synes at den var ret god. Men den var bare alt for lang med de 3 timer den har, og der var alt for mange kedelige samtaler og overdrevet tidspunkter i filmen. Men den var også sjov, og det var vildt at se, hvordan Jordans liv har været. Men jeg tror ikke at det er en som jeg kommer til at se igen. 

     

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s