Familien – August: Osage County

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook  Twitter Instagram

Vidste du at?
Renée Zellweger and Andrea Riseborough were considered for a role. Riseborough was cast but dropped out due to scheduling conflicts. Juliette Lewis replaced her.

Jeg havde ikke de store forventninger til den her film, da jeg stor set ikke havde hørt om den. Hvilket kun var godt. For filmen var både tung og kedelig. Det var ikke fordi der ikke skete noget, for det gjorde der med alt det drama der var. Men den var bare kedelig i sig selv. Og jeg fortryder at jeg gik ind og så den i biografen.

Skuespillerne gjorde det enlig ret godt. Jeg er vild med mange af dem fx Julia RobertsBenedict Cumberbatch og Dermot MulroneyMeryl Streep plejer jeg at være ret vild med, men jeg synes at hun overdrev med sin rolle. Det er enlig kun pga skuespillerne at filmen får 2 stjerner. For de løftede filmen, og de gjorde det godt med deres roller. Benedict, synger i en filmen, og selv om han måske ikke er den fødte sanger, så blev jeg helt rørt, fordi det bare var så smukt.  

Alt i alt var filmen okay. Kino kalder det for en komdie, hvilket overrasker mig. For så sjov er den altså heller ikke. Jeg synes at det var en ligegyldig film, og jeg ved med sikkerhed at det ikke er en jeg kommer til at se igen. 

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s