My week. 8 i 2014.

Min vinterferie kom først i sidste uge. Det har både været fedt, at have ferie, når alle andre har været i skole og arbejde. Men det har også været mærkeligt. I hele ugen var jeg over hos min gammel efterskole veninde. Og det har været en rigtig hyggelig uge. Hvor vi både har slappet af foran tvet, hvor vi har set en masse OL, men vi har også været ude og shoppe, samt set hendes familie. Som jeg ikke har set i rigtig lang tid.

PicMonkey Collage

Mandag: Tog jeg til Jylland, Jeg tog afsted ved frokost tid, så jeg var der over sent eftermiddag. Hvilket var helt perfekt. For så havde jeg tid til at pakke osv.

Tirsdag: Min veninde og jeg tog vi i biografen, hvor vi så The Wolf of Wall Street. Som sådan set var okay. Den var bare alt for lang. 

Onsdag:

Torsdag: Var vi nede i byen for at shoppe. Jeg fik ikke købt noget, Men min veninde fik købt en del. Vi var også ude og spise, et rigtig hyggeligt sted. Hvor de lavet nogle rigtig gode brugere. 

Fredag til Lørdag: Var vi hjemme hos hendes familie. Det var vildt hyggeligt, og vi fik både set film og spillet kort. 

Søndag: Skulle jeg hjem igen. Faktisk på samme tidspunkt, som i mandags. Da jeg kom hjem begyndte jeg at spille Sims. For min veninde og jeg havde snakket om spillet, de sidste mange dage. Og da jeg ikke har spillet det i rigtig lang tid, fik jeg helt lyst til at spille det. Heldigvis kan min nye bærbar godt tag spillet. Så det er rigtig fedt.  

Jeg håber at i har haft en god uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “My week. 8 i 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s