After. Tvivlen af Anna Todd

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver: Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller er det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både sine venner og skolen over styr for hans skyld.

Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket?

Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er et af tidens mest omtalte bogfænomener og har haft mere end 1 milliard visninger på nettet. Tvivlen er andet fritstående bind i serien.

Forlag ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser 

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar af People´sPress.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg havde virkelig store forventinger til den her bog for jeg var helt hooked på mødet, for den var rigtig god, og den sluttede på sådan en dramatisk måde, så jeg har talt dage ned til, at jeg kunne få fat i Tvivlen, så jeg kunne læse om hvad der vil ske Tessa og Hardin.

I den forrige bog fik man fortalt bogen fra Tessas Synsvinklen. I den her bog bliver det fortalt gennem både Tessa og Hardins synsvinkel, det fungerede utroligt godt. Jeg rigtig glad for, at det er på den måde, for det giver en god balance til bogens handling. I den første bog var Hardin som en lukket bog, så det var svært at forstå ham, og hans handlinger. Men med Hardins synsvinkel bliver det nemmere, og det er et stort plus til bogen. 

Tessa og Hardins prøver at få det til at fungere imellem dem, men de har rigtig mange opture og nedture som de kæmper med. Det udløser ofte til nogle voldsomme skænderier og en masse drama. Det skulle sikkert være spændende, men for mig bliver for meget og kedeligt i længen, da jeg følger at det bliver ved med at køre i ring, for skænderierne er om de samme ting. I den her bog kæmper Hadrin stadig med hans jalousi, og Tessa gør det ikke nemmere for ham. Jeg synes at hun gjorde nogle utrolig dumme ting i den her bogen, der er nogle gange, hvor hun gør ting, før hun tænker over, hvad hun gør, så hun gør det ikke nemmere fro Hardin. Tessas mor er stadig besværlig, så jeg kan godt forstå at Tessa er spillet, når det kommer til hendes mor. 

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god bog. Det bliver for meget med de evige skænderier imellem Tessa og Hardin. Men når det er sagt, så nød jeg at læse om dem og jeg synes at det er spændende at læse om Tessas arbejde, så jeg vil ønske at der var mere af det i bogen. Endnu en gang formår Anna at holde mig fanget med hendes sprog, og skrive en spændende slutning, der gør at man sidder, og ønsker at man har den næste bog i serien, der udkommer til efteråret.

stjerner

After:

 1. MødetAfter 2 - Tvivlen
 2. Tvivlen
 3. After We Fell. 
 4. After Ever Happy.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “After. Tvivlen af Anna Todd

 1. Jeg så faktisk en nævne den i go’ morgen danmark og overvejede den derfor..
  Men jeg hørte kun udsendelsen kort…
  Er den på dansk og er den en del af en serie, det du nævner nederst på siden..?
  Så jeg skal læse mødet først?
  Er den let at læse?? altså.. er der mange svære ord i den?

  Knus ❤

  Sorry alle mine spørgsmål på en gang.. ha ha

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s