Mødet af Anna Todd

Anmeldes til bøge1rForlaget skriver:  Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i flinten, som han giver sig ud for at være. Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Hvorfor sluger hun sin egen stolthed gang på gang og finder sig i hans fordomme om pæne piger som hende?

Måske fordi det føles som forelskelse.

Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er blevet læst mere end én milliard gange på internet-portale Wattpad. Mødet er første bind i serien på i alt fire bøger. Til april udkommer næste bind i After-serien, Tvivlen.

Anna Todd har altid været en bogorm, boy band-fan og håbløs romantiker. Som forfatter kan Anna kombinere sine tre største interesser og leve det liv, hun altid har drømt om. Mød Anna Todd på AnnaToddBooks.com, på Twitter som @imaginator1dx eller på Instagram som @imaginator1d.

Forlag ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser ● Plusbog

Min mening:
Jeg var virkelig spændt på at læse den her bog. Jeg har hørt så meget om den, at jeg var blevet ret nysgerrige på, hvordan den vil være. Forfatteren har skrevet den som en fan fiction-serie, men da jeg læste den følget slet ikke at det var sådan, og det er jeg rigtig taknemlig for. Jeg læste den til Readathon, hvilket jeg er glad for. For den er lige til, og ret underholdende. Så der gik ikke lang tid, før jeg sad, og vente den ene side efter den anden.

Jeg kan rigtig godt lide Tessa. Dog Ikke i starten. Men hun bliver bedre, jo mere selvstændig hun bliver. Jeg synes at det er fedt at hun udvikler sig så meget, som hun gør og, på nogle punkter er hun ret nem at sig relatere til. Hvilket er et stort plus. I starten virker snobbet og arrogant, men jeg tror bare, at det er fordi hun er nervøs, over at hun skal starte på en ny skole. Jeg bliver lige nød til at nævne hendes mor, for gal hvor var hun dum at høre på. 

Hardin åh Hardin. Hvad er der gør at man hele tiden tænker tilbage på ham? Han er ingen superhelt, han har ikke en eller anden over lækker fyr, og han er slet ikke min type. Og alligevel bliver mine tanker vendt tilbage til ham. Jeg synes at han er genial skrevet. Han er Tessas modsætninger, og alligevel flader hun for ham. Hvilket jeg godt kan forstå, for der er et eller andet mystiks ved ham, der gør ham fascinerende. Vi kom lidt under hunden på ham, hvilket jeg elsker, men jeg vil gerne vide mere om ham, og hans familie.Tessa og Hardin har et mærkeligt forhold. De har det med at gå et skridt frem, og gå to tilbage. De bliver dog bedre og bedre sammen, så der for blev jeg ret overrasket over bogs afslutning. Jeg havde fornemmet at der vil ske et eller andet drama, men jeg havde slet ikke set at det vil ske på den måde. Havde i?

Alt i alt synes jeg at det var en fantastisk bog. Det er Annas første bog, men hendes sprog er så let og lige til, så man tænker slet ikke over at det er en ny forfatter. Man har set det hele før, men der er altså et eller andet. med den her bog, der gør at jeg hele tiden tænker tilbage på den, så der for kan jeg ikke give den andet end 5 stjerner. Jeg synes at det var en utrolig spændende afslutning, og jeg kan slet ikke vente med at se, hvad der sker med Tessa og Hardin. stjerner

After:After 1 - Mødet

  1. Mødet
  2. After We Collided. Udgivet på dansk til Juni.
  3. After We Fell.
  4. After Ever Happy.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Mødet af Anna Todd

  1. Åh det er så dejligt, når andre elsker en bog lige så meget som én selv. Jeg havde det præcis som dig med denne bog, og at slutte med sådan en cliffhanger er jo næste ikke til at holde ud. Jeg tæller nærmest dagene til den næste kommer ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s