Revolution af Louise Haiberg

Forlaget skriver:Anmeldes til bøge1r

Mit navn er Syranthia.

Jeg er en falden engel.

For tusinder af år siden faldt jeg fra Himlens nåde for at leve sammen med et dødeligt menneske. Da jeg mistede ham, sank jeg ned i en dyb sorg.

Så mødte jeg Dominic … en dæmon hvis sjæl lyste mere klart end de fleste engles. Han udfyldte tomrummet som min elskede havde efterladt, og nu er jeg villig til at rejse til Helvede for hans skyld.

For vores skyld …

REVOLUTION er tredje bind i serien Dæmondræberen
– en serie om udødelig kærlighed og kampen mellem det gode og onde.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Min mening:
Kender i det med at man har noget fantastisk, som man bare ikke vil afslutte, men at man er for nysgerrige til, at man ikke kan lade hver med at finde ud af, hvordan det hele ender? Sådan havde jeg det med Revolution. Jeg har haft bogen siden starten af foråret, og jeg har haft lyst til at læse den siden jeg fik den, men jeg er så vild med Dominic og co så jeg vil ikke sige farvel til dem. Men jeg blev for nysgerrige, og jeg kunne ikke lade hver med at spekulerer over, hvordan slutningen mon vil være, så jeg blev nød til at læse den, og nu hvor jeg har læst bogen, er jeg glad for at jeg gjorde det, for det var dejligt at vende tilbage til Dominic og hans univers.

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg altid har været vild med Dominic. Det er altid en fornøjelse at læse om ham, for man keder sig aldrig i hans selskab, for han er utrolig underholdene, og altid klar med en kæk bemærkning. Der udover er han også ret interessant, for bedst som man tror at man ved hvem han er, så opdager man noget nyt ved ham. Han er ikke så simpel, som man tror og det er utroligt fedt. Jeg elsker at han er en badboy, men med en blød side, for det giver en utrolig god balance til hans personlighed. Syranthia giver den max gas i den her bog, og det er dejligt at se hende tag hånd om de udfordringer hun møder på sin vej. Hun er en sej engel, og jeg elsker at man får lov til at se hende vokse mere og mere for hvert kapitel vi får med hende. 

Der er en del af dem vi mødt i Udvalget, som vi møder igen. Der er fx Benjamin. I Udvalget synes jeg at han var ret interessante, så det var fedt at møde ham igen. Han er stadig fyldt med vrede og bitterhed, men han bliver bedre til at håndtere det, og det er dejligt at følge med i den udvikling der sker med ham, og ikke mindst hans forhold til Michael. Tybalt og Eddie, er nogle skønne personer . Tybalt kan altid få et smil frem på læberne, med hans bemærkninger. I den her bog får vi mere at vide om Eddie og hans historie med Dominic. hvilket er fedt, for det var spændende at læse om den. Jeg kunne ikke tro Tybalt og Eddie skæbne i bogen, for den er virkelig trist at læse om den, samt de andre der lider den sammen skæbnen. I den her bog  møder vi Lucifer ham selv. Han er virkelig skammenden, og han er sådan en person man håber, at det er en man aldrig kommer til at møde. 

Alt i alt synes jeg at det var en fantastisk bog, der lever fuldt ud levede op til ens høje forventninger. Endnu en gang blev jeg revet med af Louises dejlige sprog og fortælling. Der er action fra start til slut, så man sidder og læser den ene side efter den anden, fordi man ikke kan lade hver. Det her er uden tvivl en barsk serie, men når det er sagt så er det er op til flere gange i bøgerne, hvor Louise fik mig til at grine med hendes skønne humor, og det viser bare, hvor en dygtig forfatter hun er, for det er virkelig sjældent at jeg sidder og (højlydt) griner over en bog. Den her bog formår at få mine følser med på en ruchebane. Det ene øjeblik kan man grine over en sjov bemærkning, og på den næste side, kan man sidde med en klub i halsen, fordi den er så sørgeligt. Der er op til flere steder, hvor handlingen chokerede mig, og jeg havde svært ved at tro at det skulle gå som det gjorde, men når det er sagt, så går det hele op i en op i en højere enhed og det er rigtig dejligt, for det viser hvor gemnemtænkt, det hele har været. Det sjældent at jeg genlæser bøger, men på et eller andet tidspunkt vil jeg genlæse serien for det er en fantastisk trilogi, og jeg kan ikke give slip på de personer der i den. Jeg vil varmt anbefale den til jer der gerne vil læse en velskrevet fantasy serie, der er fyldt med masser af action, humor, og nogle dejlige personligheder.

stjerner

Revolution Dæmondræberen serien: 

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

6 thoughts on “Revolution af Louise Haiberg

 1. Jeg overvejer at jeg på et tidspunk skal læse lidt mere forskellige genre og jeg overvejer også at prøve fantasy genren.. kunne være fedt at se dig lave sådan en liste, hvor du skriver hvilken bog i hvilken genre du bedst kan li.. 😛 altsa hvad der feks er din yndling bog i fantasy genren, i krimi osv..

  • Jeg elsker at læse fantasy bøger. Jeg synes at det er befrinende at man kan læse flere genre, så man ikke behøver at holde sig til en. Og jeg kan varmt den her serie, hvis du gerne vil gang med fantasy bøger. Det her er nr 3 i en serie på 3 bøger 🙂 Det kunne være sjovt at prøve det. Hm det må lige lege lidt med tanken om det 🙂

   • Lige nu har jeg et par andre bøger jeg skal læse først, men så kunne det godt være jeg skulle prøve kræfter med denne serie.. 😀

    Håber du laver sådan et indlæg.. 😛

 2. Hejsa,

  Undskyld jeg først skriver nu. Har været lidt lost i redigering og har næsten været helt offline.
  Tusind mange tak for anmeldelsen. 😀 Det glæder mig utrolig meget at du kunne lide afslutningen på Dominics historie. Jeg blev også helt nyforelsket i ham, da jeg skrev det sidste bind. 😉

  Endnu engang tusind tak for de mange rosende ord. 😀

  Kh.

  Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s