Små glimt #6

PicMonkey Collage

I den her uge har det været en ret god uge. Der har været en fin balance med aftaler og tid til at være der hjemme. I den her uge har fik vi afleveret vores første hjemmeside opgave til skolen. Jeg fik nogle ret fine ord omkring den, så det er jeg virkelig glad for!

Der har også været en del vente tid i skolen, da vores lære skulle have en samtale om opgaven, med alle der havde afleveret, så i torsdags og fredag har jeg brugt en del tid på at se Masterchef Jul, hvor jeg opdage at min barndoms veninde var deltager i programmet. Hun gik  videre til finalen. Hvilket jeg synes er ret godt gået, for der var nogle dygtige deltager. I den her uge beslutte min mentor, at hun synes at vi skulle på café. Normalt er vi hjemme hos mig. Men det var hyggeligt at gøre det på den måde. 2

Om tirsdagen var min veninde og jeg i biografen, hvor vi så filmen Hunger Games: Mockingjay – Part 1 som er en fantastisk film! Jeg vil virkelig gerne ind og se den igen, for jeg tror ikke at jeg kan holde ud og vente med at se den igen, til den kommer ud i butikkerne.

Nu når vi snakker om film. Så fik jeg også købt 3 skønne film, i fredags med et af Cdons film tilbud. Jeg havde ellers sagt til mig selv, at jeg ikke vil købe noget. Men kunne ikke sige nej til det tilbud. For jeg fik 2 Jump Street, En flænge i himlen og The Other Woman, slog jeg altså til! De koster normalt 199 kr pr film. Men jeg fik de 3 film for 207 og gratis fragt. Fik i købt noget?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Små glimt #6

  1. Åh, jeg var inde og se Mockingjay i onsdags – FANTASTISK film, jeg var ellers ikke helt så begejstret for bogen som de to første, men jeg synes de har lavet filmen SÅ godt at jeg undlod at sidde og kigge på klokken. 😀 Og så elskede jeg bare scenen hvor de tager hendes “Hanging tree” sang med. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s