Linse – Jeg gør, hvad jeg vil af Linse Kessler

Anmeldes til bøge1rDenne bog er et anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Forlaget skriver: Linse, der især er kendt fra TV3s reality-hit ‘Familien fra Bryggen’, fortæller nu hele historien om sit barske og eventyrlige liv.Om at være barn med en tørstig mor og om blive hurtig voksen. En barsk ungdom som hashsmugler, med knivstikkeri, slagsmål, fængelsophold og fangeflugt. Om at være stripper, at falde for seje mænd og om at blive mor. Om skønhed, tatoveringer, ansigtsløftninger og ikke mindst brystoperationer. Om et ubrydeligt familiesammenhold og sin store kærlighed til hunde.

Mød Linse – en meget selvstændig og meget handlekraftig kvinde med et kæmpestort hjerte, som banker bag Skandinaviens største barm. En kvinde, der brænder 100% for at sætte kulør på livet.

Linse Kessler er aktuel på TV3 i efteråret 2014, med 12 friske episoder af realityserien “Familien fra Bryggen”. Hendes facebook-profil bliver fulgt af mere end 270.000 fans.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Min mening:
Jeg synes at linse har en sej personlighed, og jeg nyeder at grine med når der er Familien fra Bryggen. Så da jeg så hendes bog blev jeg straks nysgerrige, for at få flere detaljer om hendes liv og oplevelser. Og sikke et liv hun har haft! Jeg var godt klar over at hun har oplevet en del. Men ikke så meget. Der udover er jeg også noget overrasket over hvor stilren hendes bog er. For hun er en farverig og munter persom, som man tydelig kan mærke. Jeg synes at hendes biograf var rigtig spændende og underholden.

Linse tager os med tilbage til hendes barndom, ungdomsliv, hendes liv med mobber og hvordan hun havde det med at blive en ung mor, og hendes mange spændende job. Der udover kan vi læse om hendes kærlighed til dyrene, og hendes oplevelser med TV3. Jeg synes at der er rigtig mange fede dejalter med i bogen, og jeg kan rigtig godt lide at hun er så åben om hendes liv. Jeg har læst 5-10 biografier, og den her biograf er en af de bedste biografier jeg har læst, for man kan virkelig mærke linse i bogen. 

DSC_0100Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god bog. Jeg kan godt lide sådan som hun har opdelt hendes kapitler, det giver ret god mening. Jeg synes at man får meget mere at vide om hende, og det kan jeg rigtig godt lide. I bogen er der også hendes private billeder, og det var ret fint, at man kunne se på dem imens man læse bogen. Selv om bogen er skrevet af Michael Holbek så kan man tydelig høre at det er Linses sprog og det er rigtig godt, for det er jo hendes bog. På bogforum i år, fik jeg fornøjelsen af at møde hende, hvor hun fik skrevet i min bog, imens men veninde og jeg fik en lille snak med hende. Det var en vild fed oplevelse, og selv om at det var et hav af mennesker, så gav hun sig god tid til at snakke med os, og det var jeg ret imponeret over.  

Jeg er glad for at jeg har læst bogen, og jeg vil varmt anbefale at læse den. De fleste vil kunne læse bogen, og det vil være en perfekt julegave, hvis du kender en der kan lide linse og er nysgerrige om, hvem hun er som person. 

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s