1 søndag i advent 2014

I dag på de sociale medier har jeg set, at folk har hygget sig med julen og første advent. Jeg synes at det er super hyggeligt, og sjovt at se, hvad folk laver af ting og sager. Min familie har også julet i dag. De sidste par år, har vi set hinanden den første 1 advent, og jeg kan rigtig godt lide at vi gør det år for år, for det give altså en eller anden god start til julen. 

PicMonkey Collage2

Sidste år lavet vi jule hygget med det store brunch brod. I dag var vi hjemme hos min mor, hendes kæreste, og min søster i København. Hvor den stod på hjemmelavet æbleskiver (med små overraskelser i som banan og ælbe) og gløgg. Min mormor, morfar, onkel og hans hund Pixie var også der inde, og vi spiste alle sammen aftensmad sammen. Som var en bestod af en forrart med en linsesuppe, og som hovedret var der med kylling, kartofler og en lækker salat til. Hele dagen har den stået på julemusik og en hyggelig stemning, og det har været en virklig god søndag. 

I løbet af dagen har jeg også fået nogle gaver. I morges pakkede jeg den først gave op fra Mette. I den var der nogle fine julenisser. Jeg har ikke så meget julepynt. Så det var helt perfekt. I aften har jeg fået nogle sutsko af min mor, og en dvd med Jonatan Spang (med showet Bryllup) af min mormor og morfar. Alle 3 ting er nogle lækkere ting på hver deres måde. Og jeg glæder mig til at få det i brug.

Hvad har i lavet på jeres søndag?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s