Dracula Untold

Billederne er lånt fra google

Originaltitel: Dracula Untold Instruktør: Gary Shore Premiere: 09.10.2014 Spilletid: 92 min.

Den onde, valakiske sultan Mehmed II kræver tusind ynglinge til sin hær. Det vil fyrst Vlad III ikke finde sig i. For at redde folket og sin egen søn opsøger han dæmonen Caligula, som bor i de nærliggende bjerge. Vlad indgår en pagt med Caligula, som giver ham overmenneskelig styrke og hastighed. Til gengæld må Vlad – også kendt som Dracula, dragens søn – modstå tørsten efter menneskeblod i tre døgn.

“In the movie, that is set to take place in the 1400-hundreds, Vlad fights the “turks” but Turkey as a nation was not founded until 1921. During the 15th century it would have been the Ottoman empire (or Osman empire)”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Den her film havde jeg ikke renget med at jeg skulle se i biografen. Men da min veninde spurgte om jeg ikke vil ind og se den så jeg tralieren til den og tænkte hvorfor ikke. Jeg havde ingen forventer til den. For hvad jeg kunne se var det bare endnu en action film. Så jeg gjorde det mest for hyggens skyld med veninden. Men da jeg havde set den var jeg glad for at jeg havde givet den en chance. For nøj hvor var den fed! Jeg var underholdt fra start til slut, og meget mere end bare en action film. 

I filmen følger vi fyrsten Vlad III, der vil gøre alt for at redde sin familie og folket. Vlad bliver spillet af skuespilleren Luke Evans (som jeg kender fra en del film blandet andet HobbittenDe tre musketerer og Robin Hood. Jeg har som sådan ikke rigtig lagt mærke til ham. Men efter at jeg har set ham som Vlad vil jeg helt sikkert holde øje med ham. For jeg synes at han gjorde det vildt godt med sin rolle som Vlad. Vi får Vlads historie fortalt fra han var en normal fyrste til hans kamp mod sultaen Mehmed. Hele historien bliver fortalt af Vlads søn og det fungere rigtig godt. Sønnen bliver spillet af Art Parkinson som jeg kender fra Game of Thrones og Love, Rosie. Jeg synes at han gør det godt med sin rolle, og jeg er sikker på at han nok skal blive en stor skuespiller. 

Udover de to skuespillere er der får vi også lov til at se Sarah Gadon, (The Amazing Spider-Man 2) som Vlads kone. Dominic Cooper (Need for Speed) spiller den onde fyrste og sidst men ikke mindst kunne vi se Charles Dance (Game of Thrones) som vampyr. De gjorde det lige så godt som de to første nævnte skuespillere, så det har været et ret godt sats med de skuespillere til den her film. 

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig spændende film! Jeg var som sagt underholdt fra start til slut. I filmen var der nogle vildt fede kamera effekter. Blandet andet under de mange kampe, hvor vi får lov til at se den fra Vlads synes vinkel. Udover det høje tempo og fede skuespillere, så var der også nogle vildt smukke billeder i den. Blandet andet af alle de natur landskaber vi fik set. Jeg blev positivt overrasket, og jeg kunne godt finde på at købe den, når den kommer ud i butikkerne. Og hvis du ikke har set den, vil jeg varmt anbefale filmen, hvis du vil have lidt spænding, gys og action i en film

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s