Life of a Blogger #2

Life of a Blogger er fra Novel Heart Beat. Om life a blogger: It’s a weekly feature. Each week I will choose a subject and talk about that subject in my life. The topics will be non-bookish so that you can get to know me on a more personal level!

Hun kommet med et nyt emne hver torsdag, jeg har kigget lidt med på emnerne og jeg synes at de er ret fine  og en god måde at få skrevet om nogle ting, som man ellers ikke får skrevet om. Jeg vil ikke gøre det hver torsdag. Men jeg vil kun gøre det når der kommer et emne som jeg finder interessant.

I den her uge skal vi skrive om vores foretrukne restauranter. Jeg kan godt lide at spise ude. Jeg synes at det er lækkert, og det er hyggeligt. Jeg spiser ikke særlig tit på de store dyre restauranter. Men jeg kan godt lide at gå på forskellige café steder, og jeg har da også mine foretruknenede spise steder som jeg vil skrive lidt om. Billederne er fra mine egne Instagram billeder.

Restauranter: Som sagt spiser jeg ikke så meget på selve restauranterne. Men jeg kan godt lide at spise på Jensens Bøfhus. Det er hyggeligt, deres mad smager godt til okay priser, og man ved hvad man får. Der udover går det også rimlig hurtigt med at få deres mad, hvis der ikke er alt for mange mennesker. Jeg har både haft positive og negative oplevelser med stedet. Men i bund og grund er jeg ret tilfreds med dem. Et andet sted som jeg godt kan lide, er de Kinesiske spise steder. Det er dejligt nemt, og jeg elsker at der er buffet, og at der er noget for alle og en hver smag. Jeg har både prøvet en i Hillerød, Allerød, Helsinge og Næstved. Og jeg har spist på dem op til flere gange for det er nogle hyggelige spise steder. Jeg har før hen været vild med Ribhouse. De laver rigtig god mad, og den i Hillerød er ret hyggelig. Men da jeg var der sidst var der så dårlig betjening, at jeg ikke har været der siden, og der kommer nok til at gå noget tid før jeg spiser der igen. 

Caféer: Jeg elsker at tag på cafe besøg, for man kan stor set altid få noget, udenset hvilket tidspunkt vi besøger en. Café København (ligger i Hillerød) er en rigtig fin café. Jeg har prøvet deres brunch og den er sådan lidt bæh. Men deres små retter er rigtig gode. Jeg kan også rigtig godt lide deres varme drikke. Når mine veninder og jeg skal have brunch har vi prøvet en del steder i Hillerød. Dog har Café Valentin en rigtig lækker brunch, til det man skal give for den. De har både frugt, små lune retter, brød, yoghurt osv. Udover det får man også drikkelse med, og det er rigtig rart, til alt det man spiser. Cafe Vivaldi er også et godt spise sted, når det kommer til aftenmad og brunch. Min veninde og jeg har spist hos dem både i Hillerød og København, og vi er altid prop mætte når vi går der fra.

Hjemme hos folk: Jeg elsker at spise hjemme hos andre. Specielt, hvis det er noget mad man kan lide. Jeg synes at min familie laver ret god mad. Og jeg nyder at spise både hos min mormor, mor og papfar. Det er lige så godt at spise hjemme hos dem som at tag ud og spise, hvis ikke bedre, fordi man ved hvordan det er lavet og hvad maden er lavet af. Det er også rart at man kan sidde og spise, uden man skal sidde og været stresset over at der kommer andre mennesker. Jeg elsker at være hjemme hos mor og Han og få en rigtig Nørrebro stemning, samt at sidde og spise ude i mine bedsteforæders have eller køkken. Hos Jimmy og Bo (Jimmys bofælle) har jeg efterhånden også spist en del gang hos. Der mangler aldrig mad, og det rigtig lækkert det de kan bikse sammen.

Junk food: Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg til tilder godt kan finde på at købe et eller andet hurtig mad og tag med på farten. Eller at jeg bare vil spise der uden, at det skal gå for lang tid med tilberedning af maden. Jeg var faktisk lidt i tvivl om Bagels to go høre ind under Junk food. Da det er nogle super lækkere bagels som jeg er blevet hel vild med. McDonald’sSunset Boulevard og Bruger King er nogle okay steder, hvis der ikke er andet. Hvis jeg skal have noget hurtigt i Hillerød vælger jeg for det meste Torvets Pizza og Kebab Hillerød.  

Is steder: Jeg elsker is, og der er da også op til flere is steder som jeg gerne besøger igen og igen. Blandt andet er Paradis is et af dem, Kanalkiosken i Gilleleje og et lille is sted på Nørrebro, hvor de har hansens flødeis. Jeg ved ikke helt, hvor meget Frozen Yogurt er is. Men det smager som is, og det smager mega lækkert. For det er dejligt let og friskt. Så det er lidt farligt at der er kommet en til Hillerød 😛 

Hvor tager i hen, hvis i skal ud og spise?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Life of a Blogger #2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s