Lucy


Originaltitel
: Lucy Premiere: 07.08.2014 Instruktør: Luc Besson  Spilletid: 90 min

Vidste du at? In an interview on 08/03 2014 (evening news on France 2), Luc Besson said that this project took 10 years to become a reality. Also, he admitted that he knew that some scientific assumptions were erroneous, e.g. that humans use only 10% of their brain. Nonetheless, he said that “[such assumption] would be a great start for a sci-fi movie”.

Hjemmeside  Kino  Imdb

Da jeg lavede det her indlæg i starten af Juni. Så jeg traileren til Lucy. Der synes jeg at den så rigtig spændende ud, så jeg viste den til Jimmy i håb om at han også vil se den. Vi har bare stor set ikke set hinanden i August måned. Så det blev aldrig til noget. Da mine veninder og jeg var inde og se Bad neighbours. Snakkede min veninde og jeg om at vi skulle ind og se den på Den store biograf dag, hvor man får billetter til halv pris.

Da filmen var færdig, var var jeg ret glad for at vi kun havde givet halv pris for dem, for gal hvor blev jeg skuffet over den! Jeg troede at jeg vil få en super fed  action, science fiction. Den havde også begge dele, den var bare så kedelig at både min veninde og jeg var ved at falde i søvn til film, jeg måtte tvinge mig selv til at holde mig vågen. Det er aldrig sket for mit vedkommen. Det var ret underligt. 

Filmens hovedperson Lucy bliver spillet af Scarlett Johansson, jeg har før hen været ret vild med hende. Men jeg blev ret skuffet over hende, i de to sidste film jeg har set med hende. For jeg synes bare at hun bruger 1 til 2 ansigts udtryk, også virker det ikke som om at hun sætter sig ind i rollen. Så det virker ikke trovædrigt. 

Udover Scarlett har vi også Morgan Freeman, som er professer i filmen. Jeg synes at han er en genial skuespiller.  Detsvære fandt jeg han kedelig i filmen. Jeg synes ikke at han var så god, som han plejer at være, og det skuffede mig en del. Han er bedre en Scarlett. Men det var altså ikke noget at råbe hurra for. Ud over de to var der også nogle få bi roller, der blandt andet blev spillet af Min-sik Choi, og Amr Waked. De var okay, men det er ikke sådan nogle der gjorde det store indtryk på mig. 

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at filmen var rigtig kedelig! Det er den dårligste film, jeg har set i år, og jeg kommer ikke til at se den igen. Idéen til filmen er enlig god, og der er nogle fede effekter, og der nogle smukke billeder. Men den er bare så kedelig. På kino kan jeg se at der er nogle ret delte meninger om filmen. Hvilket er ret sjovt at læse om. Jeg kommer aldrig til at se den igen, for det vil jeg ikke bruge min tid på. Har i set den, og hvad synes i den? 

Untitled-2 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s