Film nyt #2

Jeg tjekker dagligt Kino eller andre steder på bloggen, for at se om der er kommet noget nyt om de film, som der interesserer mig. Det er ikke alt, som jeg viser på bloggen. Men jeg vil nu alligevel vise jer det her. For her på det seneste er der kommet en masse spændende nyt, til film som jeg glæder går og venter på skal komme i biografen. 

Maze Runner 1 - Labyrinten (Hæftet)Der er kommet en ny Ny trailer til The Maze Runner. Som er en film der bliver lavet over en bog af samme navn, som er skrevet af James Dashner. Som kommer til at hedde Labyrinten på dansk. Forlaget Rosinante & Co udgiver den første bog den 12 September. Og filmen kommer i biografen den 18 September. Jeg synes at det er utrolig fedt at Rosinante og Co udgiver bogen og gør det før filmen kommer i biografen.

Jeg skal helt sikkert læse den, og se filmen. Jeg håber bare at jeg kan nå at læse bogen inden jeg kommer til at se filmen. Hvis du vil følge med i udvikling af bogen, kan du synes godt om Rosinante og Co Facebook side for unge læsere, hvor de jævnligt bliver opdageret op det. 

PicMonkey Collage

Hobbitten: FemhæreslagetTil The Maze Runner og Hobbitten: Femhæreslaget er der kommet nye film plakater. På The Maze Runner facebook side for denmark skrev det om hvad vi synes om film plakaten. Om det er den der bliver den offcihelle plakat ved jeg ikke. Men den ser virklige fed ud, med masser af lækkere detaljer. Jeg glæder mig ihvertfald til at høre mere om filmen.

På Kino viste de en ny plakat til filmen. Som jeg synes er utrolig smuk. De har før hen vist os en plakat. Som ser ret spændende ud. Men det er lige før at jeg håber at de vælger den nye.Hvad for en kan i bedst lide? Hvis i vil se indlæget med de to plakater kan i se det her. Udover den nye plakat er der også kommet en ny Teaser-trailer, som vi fik lov til at se i mandags. 

Jeg ved ikke med jer, men da jeg så den fik jeg helt gåsehud på armen! Jeg synes at den ser fantastisk ud og den sang (som vi har hørt i The Lord of the Rings 3) der er med i den. Nøj hvor er den smuk! Jeg synes at der er helt vildt lang tid til den 10 December. Det sjove af det hele er at, jeg var ikke særlig vild med den første. Men jeg kunne rigtig godt lide 2’eren og jeg skal helt sikkert også ind og se den her. 

 

Der er kommet en ny Official Teaser Trailer, til The Hunger Games Mockingjay Part 1. Og gal hvor jeg  glæder mig til at se filmen!. Jeg ved godt at tiden sikkert kommer til at gå hurtiigt. Men lige nu kan jeg ikke vente til November. Jeg tror at jeg læste den sidste bog i sidste år eller 2012. Men nu hvor jeg endelig har fået serien, kunne jeg godt finde på at genlæse den, så jeg kan få alle detaljerne med.

Der er også endelig kommet nogle klip til Fifty Shades of Grey. Jeg må ærlig indrømme at jeg har ventet på dem, Og jeg synes at de har trykket den i forhold til at vise os noget. Jeg er så glad for at de fandt en en ny Christian, og jeg er sikker på at han nok skal gøre det godt. Jeg har ikke de her bøger, da jeg lånte dem. Men jeg skal helt sikkert købe dem, og få dem læst en gang i starten af 2015. Min veninde har også læst bøgerne, og vi har snakket om at vi skal ind og se i biografen. Så jeg er ret spændt på at se, om vi får lov til at se flere klip inden den bliver vist.

Der er flere film jeg gerne vil skrive om. Men jeg tror jeg stopper nu. For ellers bliver det et alt for langt indlæg 🙂 Er der nogle af de her film du glæder dig til at se? Og hvad synes du om de nye klip vi har fået lov til at se af dem?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s