Følelse af Christina Bonde

Anmeldes til bøge1r

Læs først min mening om bog: 1 og 2

Forlaget skriver: Med Følelse afslutter Christina Bonde sin anmelderroste vampyrtrilogi Nattens Sanger. Missionen er sat i værk. Med blodet som sit eneste våben og med de følelser, der manifesterer budskabet, kaster Victoria sig ud i kampen. Helt tæt på Hector skal hun sikre sejren. Men intet går som forventet.

I ondskaben finder Victoria svar på vitale spørgsmål, der sender hende ud i en afgørende vendetta, der truer med at koste hende dyrt. Nødtvungent må hun acceptere Lucas og Alexander i en magtfuld forening, der vil revolutionere vampyrsamfundet for altid.

Fortidens dæmoner bekæmpes, og i kulissen venter uforudsete forandringer. I sin endegyldige skæbne finder Victoria omsider sig selv. Lykken synes fuldbragt … men er alle fjender besejret?  

Følelse er tredje og sidste del i vampyrserien Nattens Sanger.  

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser

Tak for anmeldereksemplar som er fra Christina Bonde. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg er helt vild med de to første bøger. Jeg synes at de er spændende og der sker en masse ting, som vi stadig har spørgsmål til. Så da jeg gik i gang med den her bog var jeg ret spændt på at se, om de sidste tråde vil blev løst. De gjorde de, og det var en fornøjelse at læse bogen.

Jeg er helt vild med Victoria. Hun er så stærk, og selv om hun er en vampyr så virker hun så menneskelige, fordi hun vil gøre alt for at redde dem hun holder af. Jeg kan også rigtig godt lide personerne Lucas, Alexander, Josephine. De har nogle fantastiske personligheder, og jeg synes at det er svært at vi skal sige fravel til dem. Der er også kommet nogle nye personer til bogen. Som jeg gerne ville have hørt mere om og deres skæbne. Men på den anden side er jeg også glad for at de ikke tager fokuset væk fra Victoria og de andre personer.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god bog! Den er gennemført, fra start til slut, og man kan mærke vores forfatter hele vejen igennem bogen. Jeg hader, når man kan mærke at forfatteren gerne vil have bogen afsluttet så hurtigt som muligt, og så glemmer forfatteren de vigtige ting i historien. Hvilket er trist. Det sker heldigvis ikke her, og det er rigtig dejligt. Jeg kan rigtig godt lide sproget, det fanger en med det samme. Så pas på med at læse den, hvis du har nogle aftaler, for det er umuligt at ligge bogen fra dig.

Det er lidt trist at tænke på at det er den sidste bog i serien. For jeg vil ikke havde haft noget imod, at der var flere bøger i serien. Jeg er glad for at jeg har serien her hjemme, for jeg skal helt sikkert genlæse serien på et eller andet tidspunkt. Læse den hvis du elsker fantasy med vampyr og kærlighed. For det er en rigtig god serie, og det er dejligt at se at der er en danske forfatter der har skrevet en vellykket fantasy serie, nu hvor vi har så meget fokus på krimi bøger i danmark. 

stjerner

Nattens Sangers bøger:

  1. Besat
  2. Skæbnen. 
  3. Følelse. 

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s