Tag mig af Julie Kenner

Anmeldes til bøge1r

Læs først min mening om bog: 1

Forlaget, ForfatterenGoodreads, Bogpriser

Forlaget skriver: For Damien Stark er deres erotiske besættelse en leg. For Nikki Fairchild er det passionerede forhold, blevet en større og større del af hendes liv.

Damiens behov er overvældende – hans behov for nydelse, for kontrol, for Nikki. Hun har for længst indvilget i at være hans alene, men nu vil hun have ham til at aflægge det samme løfte. Hendes drøm er, at deres ubændige lidenskab kan føre dem endnu tættere sammen.

Men Damien bærer på mørke minder, som ikke engang deres brændende passion kan kaste lys over, og selv om Nikki hungrer efter at lære hans inderste hemmeligheder at kende og få ham til at overgive sig helt og fuldt til hende, er hun klar over, at det kan komme til at knuse deres forhold.

Tag mig er andet bind i den stærkt erotiske trilogi om Damien Stark og Nikki Fairchild. Første bind, Slip mig fri, blev hurtigt efterudgivelsen en international bestseller, og i Danmark ser læserne utålmodigt frem til fortsættelsen.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Politikens forlag.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Den første bog læste jeg under Read a thoen. Og der for kunne jeg ikke rigtig huske noget om bogen udover at jeg var glad for at jeg havde læst den, og at jeg synes at den var god. Heldigvis er forfatteren god til at give os et lille hint om hvem personerne er eller hvad der er sket fra den forrige bog, imens du læser den her, og det er rigtig fint. For det hjælper dig med at huske, hvad der skete uden at det blev for meget.

Nikki er en fin hovedperson, hun er lige til og vil gerne hjælpe dem hun holder af. Jeg kan godt lide at man også får lov til at se både hendes stærke og svage sider. I bogen læser vi om hendes kamp i hverdagen og det er rigtig fint. Jeg kan godt forstå at hun gerne vil have at Damien og at hun gerne vil have han åbner sig op for hende. Når han er som en lukket bog. Jeg kan bare ikke forstå at hun bliver hos ham, når han har så mange hemmeligheder som han har. I det erotiske bøger får man tit et synesvinkel fra både manden og kvindens side og det savner jeg lidt i den her bog. For jeg vil gerne vide mere om Damien og hvad han tænker om det hele, og hvorfor han er som han er.

Alt i alt synes jeg det var en rigtig fin bog. Jeg kan godt lide at bogen er erotisk uden at den indholder en masse hård BDSM, og nogle underlige udtryk når det kommer til sex delen. Den er meget lige til uden det bliver for meget. Man kan tydelig mærke at der er kærlighed mellem Nikki og Damien, men man kan også se at det ikke er nemt for dem, og at de hver deres kampe og behov. I de her erotiske bøger møder man ofte den mandlige person, en kvindelig person og en eller anden skruk, der gerne vil have ram på den mandlige person via den kvindelige. Det er der ikke her, og jeg savner at der er mere “kom og red mig” for der sker ikke rigtig noget i bogen udover lidt drama i mellem Nikki og Damien. Jeg kan rigtig godt lide forfatteren skrivestil og sprog det er dejligt let, men jeg synes at bogen var for lang, og jeg håber at der sker mere i den sidste bog. Men jeg stadig gerne anbefale bogen til dig, der godt kan lide at læse erotiske bøger, men hvor det er nede på jorden og med et sprog man kan holde ud. For det er en god bog at læse i hverdagen eller i ferien.

stjerner

Tag migStark:

  1. Slip mig fri
  2. Tag mig

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s