Slip mig fri af J. Kenner

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: ‘Han var manden, jeg ikke kunne undvige, og han var manden, jeg ikke kunne modstå. ‘Damien Stark kunne få det, lige som han ville med enhver kvinde, han mødte. Han var sexet, selvsikker, uforskammet velhavende og i den grad vant til at få sin vilje.

Han fik alt, hvad han pegede på. Og han ville have mig.Tiltrækningen mellem os var ikke til at tage fejl af. Næsten ude afkontrol. Men lige så meget som jeg længtes efter at blive hans, lige så meget mærkede jeg tyngden af hans krav. At give efter for Damien betød også, at jeg ville skulle afsløre sandheden om min fortid – og risikere at miste ham. Men Damien havde også hemmeligheder. Mørke hemmeligheder.

Forfatter: Julie Kenner arbejdede i ti år i retsvæsenet i Californien, før hun blev fuldtidsforfatter. Hun bor i dag i Texas med sin mand og børn. 

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon

 Til min Read-a-Thon, havde jeg valgt den her bog, som en af de bøger jeg skulle læse. Jeg er ret glad for at jeg tog den. For den er nem at gå til den. Den fangede ihvertfald mig ret hurtigt, og jeg fik da også læst bogen på under et døgn.

Det er det skønne, ved de her erotiske bøger. De er tit sådan nogle der er nemme tag fat om. Der er ikke så meget, som man skal tænke over, hvilket jeg godt en gang imellem ikke har noget imod. Nogle gang er det ret at man bare kan læse, uden man skal fortolke, den ene sætning efter den anden.

Den her skildre sig ikke så meget ud fra de andre erotiske bøger, og det er måske også der for at jeg ikke rigtig kan huske den, imens jeg sidder og anmelder den. Der er de typiske træk, med at manden er rig, de bliver tiltrukket af hinanden med det samme osv. Dog går der faktisk en del tid, før der virkelig sker noget, mellem dem, hvilket faktisk ikke gør noget, til tider kan jeg godt ryste lidt på hovedet, hvis de har sex fra første kapitel. Det er en lidt mere bild sex i mellem dem i forhold til de andre erotiske bøger.

Alt i alt er det en ret fin bog. Jeg kan godt lide vores personer i den, og jeg kommer sikkert også til at læse den næste bog i serien. Dog er jeg glad for at jeg ikke gav mere end de 29 kr. For så skulle der havde, været mere indhold i bogen. 

Slip mig fri

Stark serien:

  • Slip mig fri.
  • Der skulle komme to mere. Men jeg ved ikke, hvornår de bliver udgivet på dansk.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Slip mig fri af J. Kenner

  1. I had a brief phase in my late teen, reading erotica. Back then it wasn’t as main stream as it is today – thanks to E.L. James. So I switched first to paranormal romance and then stopped reading the genre altogether. Which I kinda regret, because if it’s well written it can be good, cheeky fun.

    Cheers, Katarina 🙂

    PS. My written Danish is a little rusty. I hope you don’t mind me commenting in English until I’ve had the time to brush up on my language skills.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s