Gåden om Alaska af John Green

 

Anmeldes til bøge1r

Forlaget, ForfatterenGoodreads, Bogpriser

Forlaget skriver: Roman af prisbelønnede John Green, forfatter til bestselleren En flænge i himlen.

FØR levede Miles et trygt liv uden begivenheder

 møder han den fantastiske, sjove, sexede, gådefulde, selvdestruktive og screwed up Alaska Young, og ALT forandres for Miles.

HEREFTER bliver ingenting nogensinde det samme igen.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Rosinante & Co.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Jeg har både læst bogen og set filmen med En flænge i himlen. Og hørt en del om bogen Gåden om Alaska. Så jeg var ret nysgerrige på hvordan den vil være. Da jeg tog bogen ud af pakken, blev jeg overrasket over at bogen var så lille, i forhold til En flænge i himlen. Jeg troede at den vil være støre. Men efter at jeg begyndte på den. Var jeg glad for at bogen ikke var større, for jeg blev slet ikke fanget af den, hvilket enlig er lidt trist for bogen er ret fin, med et fantastik sprog. 

Miles er en ret sjov fætter. Jeg kan godt lide ham. Han er har en sjov hobby også kan jeg godt lide hans personlighed. Jeg kan bare ikke forstå at han er så vild med Alaska. Jeg kan ikke lide Alaska. Jeg synes at hun er for meget. Blandt andet har Jeg har det svært ved hendes humørsenvinger og kan jeg ikke forstå hende som person. Det eneste jeg kan lide ved hende er at hun læser.  Chip,  Takumi og Lara er nogle fine personer. En lidt spøjs gruppe. Og jeg synes at det er sjovt at Miles bliver venner med netop de 4 personer.

Alt i alt synes jeg at bogen er fin nok. Jeg elsker de detaljer som John Green giver os med sit sprog. Detsvære fandt jeg bare kedelig. Jeg måtte flere gange ligge den fra mig og læse den i små bider. Jeg kan ikke forstå at bogen har fået så meget omtale som den har. Men folk må se noget i den som jeg ikke kan få øje på. Jeg har hørt rygter om at der vil komme en film af bogen. Jeg håber at den er bedre end bogen. Ikke at jeg tror at jeg kommer til at se den, men man ved jo aldrig. Det her er ikke min ynglings bog med John Green. Men jeg er glad for at jeg fik muligheden for at læse den, og jeg har hørt at forlaget, oversætter Peper towens, som jeg på et eller andet tidspunkt vil læse For når alt kommer til alt. kan jeg godt lide John, som forfatter. Så jeg godt forstå at der er så mange der er vilde med ham og hans bøger. 

Anmeldes til bøge1r

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s