En flænge i himlen

Originaltitel: The Fault in Our Stars Premiere: 12.06.2014 Instruktør: Josh Boone  Spilletid: 2 timer 5 min

Vidste du at? He character of Augustus Waters originally had deep blue eyes according to John Green’s novel but in the film, Ansel Elgort retained his natural, hazel colored eyes. Shailene Woodley cut her waist-long hair, which she needs for her role as Tris in Insurgent (2015), to a pageboy haircut and was not able to wear a wig.

Hjemmeside  Kino  Imdb

Da jeg første gang så traileren til den her film. Sagde jeg med det samme at den her den skulle jeg ind og se. Jeg fandt så ud af det var en film over en bog, og jeg fik læst bogen, og det ente med at jeg blev lidt skuffet over den. for jeg har læst at der var mange der var helt op og køre over bogen, og det var den bedste bog de længe har læst. Men jeg havde det slet ikke samme måde. Så jeg var usikker på om jeg overholdet vil ind og se filmen. Men min veninde og jeg havde snakket om at vi skulle ind, og se den lang tid før den kom i biografen, og jeg var da også nysgerrige over den. Specielt pga alle de stjerner og flotte anmeldelser som filmen har fået. Da filmen var færdig, var jeg ret glad for at vi havde set den. Og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg ser den. 

Divergent er både Shailene Woodley og Ansel Elgort med, hvor de spiller søskende. Så jeg synes at det er sjovt at dem sammen på den her måde. De gjorde det utroligt godt, og jeg tror ikke at findens nogle skuespillere der kunne vise hvem Hazel og Gus er. For de spiller dem, sådan som jeg forstillede mig dem ud fra bogen. så jeg er glad for at det blev de to. Der er ikke nogle to’er af En flænge i himlen. Så jeg glad for at vi stadig kan få glæde af dem i divergent serien. 

Af de ande der var med i filmen kendte jeg til Sam Trammell, der spiller faren. Jeg har set ham i True Blood. Så det var lidt sjovt at se ham i sådan en her film. Jeg har set lidt til Laura DernWillem Dafoe, og Nat Wolff men jeg kan ikke huske dem. Jeg synes også at de var ret gode. Specilet Willem og Nat. Nogle synes måske at de spiller overdrevet. Men synes at de gjorde det godt med deres roller. 

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en ret fantastisk film. Den er rigtig godt sat sammen, og der var nogle troværdige skespiller med filmen. Selv om jeg ikke grad til den, kan jeg godt forstå at andre gjorde det. For den er virkelig sørgelig. Jeg vil faktisk sige at filmen berørte mig mere end bogen gjorde. Den fik mig også til at grine op til flere gange, og det var rigtig fedt. Der var også nogle detaljer fra bogen, som jeg savende i filmen. Fx Augustus’ ekskæreste, Hazel, veninde. Historien med Hazel og Augustus der sælger gyngestativet og det med Hazel og den lille piget. Jeg ved godt at det er små ting. Men det er stadig ting der beskriver, hvem Hazel og Augustus er og hvilket særligt bånd de har. Til gengæld kan jeg rigtig godt lide den måde de viser sms’erne på det er virkelig genialt! Og så kan jeg også rigtig godt lide at de har taget humoren med fra bogen, med i filmen. Så filmen ender stadig på min top 3 liste. Jeg skal som sagt se den igen. Om det så bliver på dvd eller i biografen. Og jeg skal helt sikkert eje den, når den en gang udkommer!

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s