JBC #6: Vis os dit hjem


Året 2011

Jeg ikke et så stort et hjem, da jeg bor på et kollegiet, men det jeg har af det vil jeg gerne vise frem samt nogle enkel billeder. Jeg har boet her siden dec 2009 og jeg er stadig glad for at bo her, meen nu kan jeg godt mærke at jeg vil over i noget andet, som fx i en lejelighed. Her på kollegiet har man sit eget toilet med bad, et værelse på 12 km2 samt den her lille gang som jeg nævnte før. Vi vores egen havedør + vindue så der er rigtig meget lys. Det ligger tæt på ALT og det er lækkert, når man kun har en cykel :).

Jeg ved ikke om jeg vil sige om jeg har nogle stil, (selv om jeg gerne vil sige at jeg har en 😛 ) men jeg vil sige at jeg har prøvet at holde mine møbler simple også pynte op med andre ting, som man kan fjerne igen, hvis man bliver træt af det, det ikke så nemt at gøre det som fx med en sofa. Så er det nemmere at fjerne puderne osv. Ud over det i kan se her, har jeg også fået en ny smal real, til alle mine bøger (den hvide som i kan se på de små billeder) og et køleskab, da der hele tiden blev taget af min mad 😦 Men er det super fedt, at det kan stå ude i den lille gang vi selv har uden det skal fylde.

Hvordan ser jeres hjem ud? 

      

SKAL DU VÆRE MED?

3 thoughts on “JBC #6: Vis os dit hjem

  1. Uhh, fint hjem…!!! Husker selv da jeg boede på kollegie – lille, lidt for mange ting på alt for lidt plads, men hold kæft hvor var det også hyggeligt! Det har helt sin egen charme… =D
    By the way, bare lige en lille info – jeg formoder det er parfumer du har stående i vinduet, men parfumer bør stå mørkt, ellers ødelægges duften i dem hurtigt. =)

    • Mange tak 🙂 Jeg prøver på at gøre det hyggeligt, men jeg synes at jeg har svært ved at finde min stil.

      Arh det må være surt, at miste så mange på en gang 😦 Jeg har godt hørt om det før. men jeg har bare ikke noget mørkt sted, hvor den kan stå :S

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s