Fra Aalborg Til Hollywood af Lisa Aybike Kir

Originaltitel: Fra Aalborg Til Hollywood. Forfatter: Lisa Aybike Kir Seire
Forlag
: Lisa Aybike Kir. Sider: 303. Udgivet
12-10-2012Format: Hæftet – Min egen

Min første biografi
Det her bog var min første biograf som jeg har læst, og da jeg spurgte Lisa til bogforumet om jeg måtte anmelde den, viste jeg faktisk ikke om, hvad bogen handlet om, udover at jeg kunne regne ud at det var en bog af hende selv, ud fra cover billedet. Den her biografi er meget mere end en biografi, for det er også en vejledning om at føre sine drømme ud i verden.

Bogen er delt op en få store kapitler, og de kapitler er der så nogle mindre emner som hun tager fat om, det kan være alt lige fra brandomen, til model arbejde og noget helt andet som yoga . Jeg kan godt lide at det er på den måde, hun gør det på, for så virker det ikke så tungt og hårdt at skulle læse den. De sidste 40 sider er gode råd, hvis du drømmer om at tag til Hollywood og det er sikkert fedt, hvis man gør det, men jeg kunne ikke rigtig bruge det til noget, så der for var det fint, at det var samlet i den sidse del af bogen.

Lisa som person
Jeg synes at hun virker som en person der er helt nede på jorden, ikke kun i sin bog, men også da jeg mødt hende, og det må jeg sige er et stort plus på min liste når det kommer til andres folks personligheder. Der udover finder man hurtigt ud af at hun ikke har haft nogle nem barndom. Meget af det kunne jeg selv sætte mig ind i, som fx det her med ikke at have kontakt til sin far, og at man har været alene det mest af barndommen.

Jeg synes at det er fedt at hun er nået der til, hvor hun er i dag. Det gøre da også at man selv håber og tror på en mere på en selv, fordi man sidder og læser at det lykkedes for hende.

Fra Aalborg til HollywoodMin cover kommentar
Jeg synes at det er et fedt cover! Tit når jeg ser en ny biografi af en eller anden kendt, synes jeg at det tit er ret kedeligt, og så gider jeg ikke at læse det. Jeg tror at jeg har det sådan med de andre bøger er fordi, man tit kun ser deres ansigt også er det i sort/hvid foto, hvilket det her slet ikke er må man sige. Jeg kan også rigtig godt lide motivet og de farver der er valgt til det. 

Alt i alt 
Synes jeg at det er en god bog. Den har klart givet mig blog på tanden til at læse flere biografier, med jævn mellemrum, for det er ikke noget som jeg kan læse af det ene efter det andet. Jeg tog mig også selv i flere gange at springe nogle af de små emner over, hvis de ikke fanget mig, så der måtte jeg ligge bogen fra mig og starte forfar igen, nogle timer efter. Dog synes også at den her bog har nogle værdier, og personlighed der gør at jeg er ret vild med den, så der for får den 4 stjerner. 

 Ereolen | Amazon| Bogpriser |  Goodreads | Lisa Aybike Kir

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s