JBC #7: Noget jeg selv har lavet

I dag skal vi vise noget som vi har lavet, og da jeg ejer den kreative sjæl, hverken med bagning, syning, tegne osv så var jeg næsten ved at springe den her dag over. Men da jeg i dag, tænkte lidt mere over det, kom i tanke om at jeg jo havde det her billede, som jeg lavede for mange år siden den gang jeg gik på et it hold, hvor jeg sad en del med Photoshop, som er min måde at være kreativ på 🙂sommerfugl

3Jeg havde været i zoo, hvor vi havde gået rundt og to en masse billeder og jeg tænkte at det kunne være sjovt at lege med et af dem, så jeg tog et af dem med en sommerfugl på da jeg altid har elsket dem.

  1. Det første jeg gjorde var at klippe (brugte polygonal lasso tool) sommerfuglen ud. Hvor jeg her bagefter kopieret den, så billede var i to lag, hvis man kan kalde det det.
  2. Efter det skjulte jeg det originale foto, og lavet en stor sort firkant som baggrund, du kan også lave den grå eller grøn, faktisk i alle farver, men nu lave jeg den i sort, da jeg synes at det er den der får de grønne og gule farver frem.    
  3. Her efter sad jeg og leget lidt med skygger, farver og lys. Det er meningen at det skal være sådan i de overdrevet farver. Her kan du bruge Brightness/contrast, Curves og Hue, som jeg selv bruger, og har brugt til det her billede. Hvis man vil kan man altid give billedet mere skarphed. 

Den gang tog det en del tid at lave det (en dag tror jeg) men, hvis jeg skulle lave det i dag, vil det nok gå ret hurtigt. Da jeg bruger Photoshop til dagligt med mine billeder, og til min blog, på den ene eller anden måde.

I dag vil jeg måske også havde lavet det på en anden måde, men det er jo de t fede ved Photoshop, at der er så mange måder man kan lave sine ting på.

Jeg håber at i kan lide det, og at i har en god dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s