Jupiter Ascending

Instruktør: Morten Tyldum Premiere: 29.01.2015 Spilletid: 113 min.. Genre: Biografifilm, Drama

Channing Tatum had to wear a mouthpiece to change the shape of his lower jaw, which prevented him from closing his mouth and gave him trouble when he had to talk.”

Natalie Portman was originally cast as Jupiter Jones, but dropped out. Rooney Mara was considered to replace her, before Mila Kunis was finally cast.”

Douglas Booth describes Titus Abrasax as “a bit of a playboy” mentioning his spaceship, as described in the script, is a cross between a Gothic cathedral and the Playboy Mansion.”

Hjemmeside  Kino  Imdb

Jeg havde glædet mig til at se den her film, så jeg blev pænt skuffet da de sagde at filmen først vil kommet i biograferne om vinteren i stedet for den planlagte dato. Så da jeg endelig skulle se filmen, var mine forventinger pænt høje. For jeg synes at den lød rigtig spændende, og så er jeg helt vild med de mandlige skuespillere. Men efter at havde set 20 min af film, var jeg blevet pænt skuffet over den, for den blev bare dårligere og dårligere. Der er masser af action, og fede effekter i filmen, men de to skuespillere (Mila KunisChanning Tatumder spiller hovedrollerne i filmen skuffet mig, og  filmen var forudsigelig.  

Siden jeg så Channing Tatum, i filmene She’s the Man og Step Up, har jeg fulgt ham i hans arbejde, og han er en af mine ynglings skuespillere. Jeg ved hvad han kan, og hvor dygtig en skuespillere han er. Så jeg havde pænt store forventinger til ham. Mila Kunis har jeg et lidt mere afslappet forhold til, Jeg synes at hun er en okay skuespiller. Men det er også det. Da jeg så dem i filmen var jeg ret overrasket over deres dårlige præsentation af deres roller. For det virkede slet ikke som om at de gad og være der, og udover det var deres roller bare flade og skuffende skuespil. 

Heldigvis var der en masse gode biroller, der fik løftet filmen. Blandet andet er der Eddie Redmayne der spiller den onde skurk i filmen. Jeg så ham for første gang i filmen Les Misérables og siden hen har jeg holdt øje med ham, og fået øjne op for det han kan som skuespiller. Han gjorde det utroligt godt med sin rolle, og det var sjovt at se ham som ond. Douglas Booth har ikke været med i særlig mange film. Men jeg har set ham i LOL og lidt i filmen Romeo & Juliet. Jeg synes at han bliver bedre og bedre til sine roller, og jeg håber at vi får lov til at se mere af ham i fremtiden. Der var også to kvindlige skuespillere som jeg lagde mærke til og det er Tuppence Middleton samt Nikki Amuka-Bird

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en okay film. Jeg havde som sagt en del forventninger til den, Men den skuffede mig pga de ting som jeg før har nævnt. Så jeg gik fra biografen med blande følser til filmen. Grunden til at jeg gider filmen 3 stjerner er pga filmens univers og den måde det er blevet bygget op. Det er utroligt flot, og godt lavet. Der er super fede effekter i filmen, og kostumerne i filmen,er også vildt flotte. Og selv om de andre skuespillere gjorde det godt med deres roller. Så kommer jeg ikke til se at den her film igen for det er en gangs førnejeles fra min side af.stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s