Små glimt

Jeg har haft en super skøn weekend. kl 13:30 startedet jeg ud med at få vinterferie.  Jeg synes at det er super lækkert med en ferie, og man må sige at den begynder godt, for i weekenden har der den stået på hyggelige aftaler, og der kommer flere skønne aftaler i løbet af ugen. Så det kan kun blive godt.PicMonkey Collage

Min venner og jeg var ude og have det sjovt fredag aften, med bowling og en tur på den lokale bar/café. PicMonkey Collage3

Min veninde og jeg fik kun 3 timers søvn. Men vi var seje og tog ned og trænet i træning centeret. Min kalender kom om lørdagen, og jeg synes selv at den blev super fin.

PicMonkey Collage1

Om søndagen var der mærkeligt at gå inde ved Nørrebro, for politiet var der og havde spæret det hele af. Men min mor fik holdt en rigtig hyggelig familie fødselsdag. 

Min fredag var super hyggelig. Vi var 6 venner der skulle have en fed aften. Først fik vi bestilt nogle pizzaer og fik spist dem enden vi skulle bowle. Da vi kommer ned til bowling centeret var der allerede en super fed stemning. Vi havde kun en time med vores baner, og det var måske for lidt med 6 mennesker. Men det ved vi til næste gang, For det bliver ikke sidste gang at vi gør det.

Fra bowling tog vi tilbage, hvor min veninde bor og ned til den lokale bar/café. Når jeg drikker gør jeg det mest til privat fester. Så det var nyt at skulle drikke der. Men det var rigtig sjovt. Folk var glade, og der var super fedt musik, så der blev også dasnet en del. Vi gik først hjem ved 4 tiden. Og min veninde og jeg kom først i seng kl 3. Så da min venindes alarm ringet kl 8 var vi pænt trætte. Men vi kom ned og trænet. Hvilket var super rart efter sådan en by tur. Da jeg kom hjem fra træningen var jeg helt færdig. Så jeg for at der ikke var nogle aftaler, og den stod på abeslut ingen ting om aften. For jeg kunne godt mærke at jeg havde været i byen. I løbet af eftermiddagen kom min nye kalender. Som jeg har gået og ventet på da Jeg har selv designet den, og jeg synes at den blev rigtig fin. Og jeg glæder mig til at få den brugt i hverdagen.

Søndag morgen hørte jeg om alt det der var sket inde i København. Jeg synes ikke at det er særlig rart at det kommer så tæt på. Min kusine og søster havde også været på en bar i nærheden af det andet Terror-angrebet. Så de var lukket der inde i flere timer. De nåede heldigvis at komme hjem igen, før det tredje angreb fandt sted. Da jeg selv kom til Nørrebro om formiddagen, var det ret underligt at gå der inde. Der er normalt fyldt med mennesker. Men der var helt stille og politiet havde spærret det hele af. Men min mor fik holdt en rigtig hyggelig fødselsdag, og det var som altid dejligt at være sammen med familien. Jeg kommer ikke til at se dem i vinterferien. Så det var meget rart at jeg så dem i går. 

Jeg håber at i har haft en god weekend 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 thoughts on “Små glimt

  1. Ja, det kommer lige pludselig tæt på det terrorhalløj…
    Lyder da som om du havde en god weekend 🙂 sådan noget vinterferie er aldrig dårligt – det kan man altid bruge 🙂

    Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s