Tryllebundet af Sylvia Day

Anmeldes til bøge1r

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser,

Forlaget skriver: Max Westin er ikke nogen helt almindelig mand, ligesom Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte. 

Men kan Victoria modstå presset fra Max, hvis skjulte dagsorden det er at vække hendes lidenskab og tæmme den, så han får fuld kontrol over hende og den kraft, hun besidder? Og kan Max overhovedet løsrive sig fra Victoria, når hans mål er nået? I den forunderlige verden de lever i, hersker stærke kræfter, og den passion, der opstår mellem dem, sender dem ud på en rejse, de aldrig havde forestillet sig mulig.

Tryllebundet er tre magiske historier om den lidenskabelige besættelse, der vokser frem mellem Max og Victoria, selv om alle odds er imod dem. Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Sylvia Day, der blandt andet har haft overvældende succes med sin Crossfire-serie i Danmark.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Politikens Forlag.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Jeg har været ret vild med Sylvia Days bøger. Jeg kan godt lide den måde hun skriver på, også synes jeg altid at hun har en god histoerie. De sidste 2 nye bøger med hende har dog skuffet mig lidt. Men jeg var stadig ret spændt på at læse den her bog. Og se hvad vores forfatter  havde fundet på, til den her bog. Detsvære blev jeg skuffet, og bogen fangede mig ikke rigtig. hvilket er lidt trist. For jeg synes at hun havde nogle gode emner. Det virker bare som om at hun ikke har taget sig tid til at skrive bogen, hvilket er lidt trist. 

Victoria og Max er enlig nogle okay personer. De er spændende fordi de har med magi. Men ellers synes jeg at de er lidt flade i det. Jeg synes aldrig at man kommer helt ind under huden på dem. Og man skal enlig mest høre på, hvor ondt de har af dem selv. Specielt Victoria. Hun virker til tider bare som et umuligt lille barn, der bare vil have sin vilje. Og det er ret kedeligt at læse om i lænende. Som sagt de begge to kræfter, og de gør dem ret interessant på hver deres måde. Og jeg kan godt lide at de bruger dem sammen. Så de på den måde bliver stærkere. Men det er også farligt, men det viser at de tør at tag chancer. 

Alt i alt synes jeg at det var en okay bog. Jeg kan godt lide at Sylvia har valgt at lave en bog, noget overnaturligt, og at de har med magi og gøre og ikke vampyr, som man ellers tid høre om. Hvis Erotik og det overnaturlige mødes. Det giver et nyt frisk pust. Som jeg vil havde elsket at hun havde arbejdet mere med. Jeg synes at det er lidt trist at hun ikke har samlet de 3 noveller og lavet dem om til en roman, for det tror jeg havde virket bedre for mig. Jeg kan godt lide den tid og det miljø vi er i, og det magiske der er i bogen. Men det var nok også det eneste jeg kan lide ved den. Og jeg håber at, hvis der kommer flere bøger med Sylvia at de er bedre end den her. Jeg vil nok sige at det er smag sag om man kan lide den eller ej. Men jeg vil da bestemt råde folk til at give den en chance, hvis i kan lide Sylvias andre bøger og hendes skrive stil. 

stjerner

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s