Mine 24 timer med Dewey’s Read-a-Thon April 2014

Jeg blev gik i seng ved 23 tiden og fik læst 3 bøger. Nogle vil måske mene at det er lidt på helt døgn, men jeg havde svært ved at koncentrere mig om bøgerne. Dog er jeg er rigtig glad for at jeg var med til Dewey’s Read-a-Thon. For jeg synes at det er en hyggelig og sjov måde, at samle os læsegade folk på, uden det skal være en konkurrence, om hvem der kan læse mest, eller hvem der kan sove mindst i løbet af døgnet. Det er noget vi selv bestemmer, og det kan jeg rigtig godt lide. Det her var ikke min første omgang, og det bliver heller ikke den sidste gang at jeg deltager. PicMonkey Collage

Jeg var hos Jimmy. Vi havde lavet den aftale at han bare kunne spille online computer spil, imens jeg læste. På den måde kunne vi stadig være sammen, uden at vi sad med den føles af at vi hele tiden kom til at forstyr hinanden. Hvilket var ret lækkert, jeg følte at vi begge to fik noget ud af det. og det bliver sikkert ikke sidste gang at vi gør det på den måde 😛

Sådan så mit døgn ud:

kl 13:45: Jeg begyndte at finde mine ting frem sådan noget som, snacks, cola, tæppe og bøger. Og fik sat mig godt til rette med den første bog.

kl 14:00: læste jeg Besat af Christina Bonde færdig. Jeg manglede 50-60 sidder, så jeg vil ikke gå i gang med en ny. Bagefter læste jeg Divergent – Den officielle guide af Veronica Roth og Friske lig (Zombie-Jæger, #3) af Nicole Boyle Rødtnes. Det gik ret hurtigt med at få læst dem, hvilket jeg enlig også havde regnet med, da det er nogle lætte bøger, med billeder og stor skrift. De var gode, og jeg er glad for at jeg fik læst dem. Imens lavede Jimmy aftens mad. Der gik nok en times tid med det, Det var rart lige at have en pause, og at han vil lave maden, for ellers havde der gået alt for lang tid med det. Sidste år havde jeg lavet noget mad ,der bare skulle opvarmes. Og det vil jeg gøre igen til oktober, hvis jeg er alene for jeg gider ikke bruge min tid på at lave mad.

kl 19:30: Fandt jeg dynen frem, og jeg begyndte at læse på Pia Kjærsgaard- Fordi jeg var nødt til det af Jette Meier Carlsen. Jeg skulle måske havde taget den først, da den er ret tung i det. Ikke selve sproget. Men mere ned alle de personer, som man støder på i løbet af bogen. Og det var der jeg begyndte at miste min læse koncentration. Dog er den på mange måder ret spændende, så jeg skal helt sikkert læse den færdig i løbet af de næste par dage. 

kl 23:00: Blev jeg træt og måtte gå i seng. 

Om søndagen vågnede jeg ved 9 tiden, hvor jeg fik læst lidt inden jeg tog hjem. Jeg læste i toget, på vej hjem, hvilket var okay. Men jeg vil nok fortrække at være hjemme og at Jimmy er hos mig. Da jeg ikke synes at det var specielt fedt, at bruge de sidste timer i toget. Jo jeg kunne godt have taget toget efter kl 14. Men så vil jeg være sent hjemme. Da vi har to timers transport i mellem os. Og jeg kan godt lide at være tidligt hjemme, så jeg har noget af dagen der hjemme. 

Alt i alt synes jeg at det var rigtig hyggeligt, og en super måde at få læst nogle af sine bøger. På min mobil har jeg gemt en note med en huske liste, så jeg er mere forberet til næste gang. Fx vil jeg gerne have nogle stearinlys. Samt frugt te til døgnet. Jeg skal skaffe mig en ordentligt læselampe (til om aften), hvis det er hos Jimmy, for det savnede jeg i går aftes. Til sidst har jeg tilføjet at det er en god ide at skrive en anmeldes til den bog, man lige har læst, så man ikke ender med 3-4 bøger der mangler at blive anmeldt. 

Har i haft en godt døgn med Read-a-Thon?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Mine 24 timer med Dewey’s Read-a-Thon April 2014

  1. Jeg havde et par fantastiske 24 timer, der totalt tog pusten fra mig! Det var SÅ fedt og jeg er stødt på så mange nye mennesker og nye bøger rundt omkring. Det har seriøst været den bedste weekend Meget længe. ❤

    • Jeg er glad for at du havde nogle fantastiske timer 😀 Det virkede også sådan ud fra dine twitter updates. Jeg synes også at det var vildt hyggeligt, og lidt ævlelig over at der ikke er flere af dem i løbet af året.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s