Sjælesluger af Gail Carriger

Anmeldes til bøge1r

ForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bogpriser, Amazon

Forlaget skriverSjælesluger er vampyrernes udtryk for de sjælløse. Hvis en sjælløs rører en overnaturlig, vil det neutralisere dennes overskud af sjæl og gøre dem menneskelige i berøringsøjeblikket.

Alexia Tarabotti er registeret sjælløs hos BRU (Bureau til Registrering af Unaturlige). Men det er ikke det værste. Derudover er hun halvt italiensk, intelligent og rapkæftet – hvilket ikke passer sig for en kvinde i 1800-tallets overklasse. Hendes mor har derfor opgivet at få hende gift.

Efter et uheldigt sammenstød med en vampyr til et bal hvirvles hun ind i mystiske begivenheder, og på trods af at BRU gør sit bedste for at beskytte hende, befinder hun sig snart i livsfare

Min mening:
Jeg synes at den her bog lød rigtig spændende på mange områder. For det er en bog der forgår i england 1800-tallets overklasse, og så er det blandet med de overnaturlige vænser, som vampyr og varulve. Alt sammen noget jeg godt kan lide at læse om. Detsvære skuffede bogen mig, og jeg måtte ligge den fra mig efter eg havde læst de første 100 sider, da jeg mistede min læselyst.

Jeg kan enlig godt lide bogens personer. Specielt Alexia var ret sjov, og et frisk pust, med hendes gå på mod. Detsvære følger jeg ikke at væres forfatter lade os komme ind under hunden på hende og de andre personer i bogen. Hvilket jeg synes er ret trist.

Alt i alt virkede bogen til at være okay til at starte med. Men jeg kunne slet ikke tag bogen sprog og forfatteren skrives stil. Om det er forfatterens fejl eller dem der har oversat den til dansk er svært at sige. Jeg havde sådan glædet mig til at læse den, men blev dybt skuffet over den. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Sjælesluger af Gail Carriger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s