Tempest – Fanget i fortiden af Julie Cross

Anmeldes til bøger

“Today, Jackson and Holly are in love. Tomorrow, she will lie dying in his arms. Yesterday, he must undo it all….

Forlaget skriver: Året er 2009. Jackson er en normal fyr på 19 år, går på college og har kæreste … og så har han evnen til at rejse tilbage i tiden. Men intet ændrer sig i nutiden efter hans spring – det er bare harmløs sjov. Lige indtil den dag fremmede overfalder Jackson, og hans kæreste Holly bliver skudt.

I panik, springer Jackson to år tilbage i tiden, men det er ikke ligesom hans tidligere spring. Han kan ikke komme tilbage til nutiden, han sidder fast i år 2007 … Selvom Jackson er desperat for at komme tilbage for at prøve at redde Holly, bliver han nødt til at finde sig til rette i 2007.

Men der går ikke lang tid før de fremmede der skød Holly, pludselig også er tilbage i 2007 og på udkig efter Jackson …

Tak for anmelder eksemplaret som er fra Tellerup. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg havde lidt blandede følser, da jeg gik i gang med den her bog. For det første er jeg ikke så vild med en mandlig hovedperson og for det andet, blev jeg også lidt skræmt af bogens side antal. Dog blev bogen utrolig spændende, og der kommer en masse spørgsmål om Jackson, og hans liv. Som han er ret god til selv at stille i bogen. 

Jackson blev jeg ret vild med, jo længere vi kom ind i bogen. Jeg kan rigtig godt lide hans personlighed. Han er en der ikke bare lader ting glide hen. Han vil have svar. Han sætter utrolig stor pris på de mennesker, som han holder af. Fx hans kæreste Holly. Men også hans ven Adam osv. Og jeg kan godt forstå at han vil have dem omkring sig. For de er nogle ret skønne personer. Hans far har jeg det lidt svært ved. Dog bliver han beder og beder i takt med at Jackson finder ud af, hvad der forgår rundt omkring ham.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god bog. Jeg skulle lige ind i bogen, før den fangede mig. Men så kunne jeg næsten heller ikke spille den igen. Jeg glæder mig til at læse de næste bøger, hvor jeg håber at vi finder ud af Jacksons evner osv.  Jeg vil klart anbefale den, og hvis du ikke kan vente med at læse den til Marts, kan du låne den på Ebib som e-bog. 

Fanget i fortidenTempest:

  1. Tempest – Fanget i fortiden. 03.03.2014
  2. Vortex. Kun på engelsk. Ved ikke hvornår den bliver oversat. 
  3. Timestorm. Kun på engelsk. Ved ikke hvornår den bliver oversat.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s