Skyggesider af Christina Bonde

Original titel: Skyggesider.
Serie:
Forlag: Tellerup.
Kilde: Hardback. 280 sider.

Udgivet: 09-11-2015.

Genre: Gys.

Forlaget skriver: Har du nogensinde forvekslet drømme med virkelighed?

Tricias tvillingesøster har begået selvmord. Forældrene taler ikke om det, eller om den spiseforstyrrelse Tricia har levet med siden barndommen.

I et forsøg på at flygte fra virkeligheden finder Tricia trøst i fantasier om en mand. Fantasierne udvikler sig til drømme, og da en mystisk flaske dukker op og drager hende med velvære, trækkes Tricia længere og længere ind i en parallel opfattelse af virkeligheden. Flere unge kvinder begår selvmord omkring hende, og snart må Tricia sande at det livstruende mareridt har diabolske rødder i hendes egen barndom.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg har  fulgt Christina Bonde fra hendes første bog, og det skal ikke være nogle hemmelighed at jer er helt pjattet med hendes bøger. Så da jeg så de  første nyheder om Skyggesider, blev jeg ret spændt på, hvordan den vil være, da bogen er til det lidt ældre publikum og peger mere hen mod en psykologisk gyser, som er noget nyt i forhold til hendes forrige bøger.

Tricia er hårdt ramt af tabet af sin tvilling søster, og et mere eller minder mislykket ægteskab. Der sker mærkelige ting rund omkring hende. Til at starte med er det til at overskue, men jo længere vi kommer ind i bogen, jo mere bliver det indviklet at følge med i hvad der sker med Tricia. Som læser sidder du for det første og prøver at holde styr på det hele imens du gætter på, hvem der er morderen. Det er rigtig fedt, og frustrerende på samme tid, for når du sidder, og tror at du endelig har gættet det, så kommer der et nyt twist, og du kan begynd forfra, også sådan er det fra den første linje begynder til den sidse side er vendt. 

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig interessant læse oplevelse. Det er ikke særlig tit jeg kaster mig ud i gys. Men efter jeg har læst Christinas bog, får jeg helt lyst til at læse mere af det, for det er noget helt andet end det jeg er vandt til. Endnu en gang må jeg tag hatten af for  Christinas måde at skrive på, og hendes forarbejde med de emner hun skriver om. Jeg vil varmt anbefale bogen til dig der gerne vil prøve at læse noget gys for voksende eller til jer der overvejer at læse noget med Christina Bonde, for jeg synes at det her er en af hendes hidtil største og mest nervepirrende værker, og nu hvor jeg har læst den, kan jeg godt forstå at den er blevet rost til skyerne. 

stjerner

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Skyggesider af Christina Bonde

  1. Kender allderede lidt til forfatteren og kan fint forestille mig en bog af hende med noget gys i 😀 Så denne bog kommer helt sikkert på tbr listen 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s