Brunch og Tapas med Mie

En gang i December måned fik alle der får Spotdeal nyheds brev en julegave, som var et gavekort-kode (på en værdi af 250 kr) til at købe værdibevis for. Mie og jeg gjorde det på den måde at hun købt til en omgang brunch, og jeg brugte min til en omgang tapas. På den måde kunne vi få to aftaler ud af det 😛 

PicMonkey Collage

Den første vi brugte var Mies værdibevis, som var en brunch tallerken hos Restaurant Meet i Hellerup. Stedet ligger ud til vandet, (Det første billede, er deres udsigt) men det ligger inde i et center, så det var lidt svært at finde det når man ikke ved, hvor det er, men vi fandt det. Heldigvis. Det var for koldt at sidde uden for da vi var der, men vi snakkede om at det kunne være rigtig lækkert, at sidde og nyde en brunch ved vandet, når vejret det bliver varmere. 

FotorCreated

Selve stedet var rigtig fint, folk var søde, og brunch tallerken var rigtig god. Der var alt det der skulle være til en lækker brunch, og det der skulle være lunt var lunt, og det smagte rigtig godt. 

54c1b-12445991_206304583046919_1330040186_nMit gavekort brugte jeg, som sagt på en omgang tapas på konfusion. Det var første gang jeg prøvede tapas, men jeg kan godt lide de ting, man spiser til det, så jeg tænkte at det ikke kunne gå helt galt med det.

konfusion er et rigtig hyggeligt sted, og deres tapas er rigtig lækker. Da vi kom ind blev vi budt velkommen med et smil. Vi fik det mad der var på billedet, samt brød og der var rigeligt til to. Jeg er glad for at jeg fik prøvet tapas, og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg prøver det.

Begge aftaler var rigtig hyggelige, og det er altid dejligt at være i selskab med Mie. Jeg synes at det var super fedt, at Spotdeal gav sådan en fin gave, og jeg vil ikke takke nej tak til det, hvis de gjorde det igen 😀

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s