Mind Games af Teri Terry

Original titel: Tidsmaskinen 
Serie: Mind Games. Nr 1
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Indbinding: Bog, hæftet. 351 sider.
Udgivet: 07-10-2015
Genre: Dystopisk

Forlaget skriver: En ny fremtidsthriller skrevet af forfatteren til trilogien SLETTET.

I et fremtidssamfund lever de fleste mennesker deres liv på nettet i en spændende og fascinerende virtuel verden. De har fået implantater, så de nemt smutter over i denne parallelle verden, hvor man kan være lige den man vil, og hvor alt er muligt, underholdende og spændende. Man spiller ikke bare et spil, men er en del af det. Men samtidig bliver man også udnyttet og manipuleret af et samfund, som har alle disse virtuelle-brugere i deres hule hånd.

I denne verden er Luna anderledes. Hun har en hemmelighed, som ingen må opdage. Hvis de gør, kan det koste hende livet. Hun bliver nødt til at spille med i deres spil, på deres præmisser, ellers risikerer hun alt.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Nyt Nordisk Forlag.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Min mening:
Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg elsker Slettet trilogien. Så da jeg så den her bog på Goodreads, og læste om den, var jeg ret spændt på at se, hvordan den vil være. Bogen er virklig god, for den har en rigtig spændende historie, der er flydt med det ene plottwists efter det andet, og man kan ikke lade hver med, at blive fanget af den, så det ente med at jeg sad og læste det ene kapitel efter det andet. 

Gerneralt kunne jeg godt lide persongalleriet. Jeg var specielt helt vild med Luna, der ikke retter sig efter det nye samfund og holder fast på det hun tror på og sine værdier. Til tider er hun lidt naiv, men hun bliver ved med at kæmpe, og hun har en rigtig spændende personlighed, så det var interessant at følge hende og hendes udvikling. Der er to fyre der fylder i Lunas liv, og selv om de ikke var lige så spændende som Luna, så var det stadig interessant at læse om dem. 

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god læse oplevelse. Jeg er ret fascineret, men også skærmet af Taris dystopiske verden. For selv om det virker vildt og skærmenden, så ligger den måske ikke så langt fra vores egen verden, og den udvikling vi lever i. Taris sprog fangede mig det samme, og jeg nød at læse bogen pga alle Taris mange fine detaljer og beskrivelser, som hun giver os imens vi sidder og blader siderne.  Som sagt er der en del plottwists, det er blandt andet noget chokerende afslutning, (jeg havde ihvertfald ikke set den komme) og alt det her med, hvem kan man stole på osv. På bogforum mødt jeg Tari, hvor jeg hørte hende snakke om bogen, og hendes tanker om den, og det var rigtig spændende at høre om det. Jeg håber at Dangerous Games vil blive oversat på dansk, og jeg vil varmt anbefale bogen, hvis du gerne vil have en spændende og medrivende læse oplevelse. 

stjerner

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?


 

Mind Games:Mind games. Spil efter reglerne - eller dø

  1. Mind Games.
  2. Dangerous Games.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Mind Games af Teri Terry

  1. ‘Mind Games’ var VIRKELIG spændende! Jeg har endnu ikke læst ‘Slettet’-trilogien, men det har jeg helt klart fået lyst til, efter at have læst denne! 🙂

    • Ja det må du nok sige! til tider havde jeg virklig svært ved at ligge bogen fra sig. Hvis du kan lide Mind Games er jeg sikker på at du også vil kunne lide slettet 🙂 Det er selv en af mine yndlings serier, fordi den er så godt skrevet og veludført 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s