Duftlys fra Air Wick & Buzzador

For lidt over et år siden 2 år siden, var jeg med til at test Air Wick Black Editio via Buzzador. Det var en sjov oplevelse, så jeg blev glad da jeg fik mailen om at, jeg var en af de heledige, der fik lov til at teste  Air Wicks nyeste duftlys serie, som de kalder Air Wick Life Scents. jeg synes at det er rigtig hyggeligt med duftelys, og det er altid sjovt at prøve nye varianter. Så da vi endelig fik vores pakke, var jeg ret spændt på at, se test dem. Nu har jeg haft dem i nogle dage, og det har været sjovt at prøve dem. 

DSC_0017

Duftlysene er rigtig fine, de har en ret kraftig duft. Så da jeg hentede pakken kunne jeg dufte lysende, inden jeg pakkede dem ud. Lysende er rigtig fine, både når de er tændt og slukket. Som i kan se på det glas der lyser blåt, er der blandt andet en strand, med en Thailandsk båd. Jeg har været i Thailand, med familien, så når jeg kigger på det kommer minderne frem fra ferien. hvilket er super hyggeligt. På den røde, er der et kinesisk/japansk have motiv, som passer til dens duft. 

Lysene skifter farve, lige så snart de tændes, og som noget nyt skifter de også duft, jo længere du har dem stående. Det er første gang jeg har at duft lys skifter duft, og jeg synes at det er en rigtig sjov idé! Som i kan se, fik vi 2 varianter. Den røde hedder “Mystical Garden” og dufter af Marshmallow, brombær og roser. Den blå hedder “Turquoise Oasis” og har dufte som drivtømmer, hav og lun vind. Begge lys har en rigtig fin duft, men det er helt klart “Turquoise Oasis” der er min favorit, som er dejlig frisk, og den får mig til at tænke på sommeren. “Turquoise Oasis” har en meget sød duft, og jeg tror den vil være perfekt til foråret. 

Har i prøvet dem?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

#AirWickDuftlys #Buzzador #DuftlysBuzz

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s