Glædelig jul

12375954_10208216513189801_8062542040188865901_nInden vi begynder at se de devise programmer i tvet og man kan dufte anden i oven tænkte jeg lige at jeg vil ønske jer alle sammen en rigtig glæde jul. Hvordan holder i jeres jul i år? Jeg skal selv holde jule med min familie, hos min mor i København. 

I går fejrer vi min lillesøster i familien, med ny bagte boller, og hjemmelavet æbleskiver. Mums. Efter vi havde spist, blev der lagt pakker frem til pakkespillet. Jeg vandt kun en gave, men det var stadig sjovt at være med. Efter pakkespillet var der aftensmad, for dem der havde lyst til at spise med. Det var en super hyggelig dag, og jeg tror at min søster, nød at holde den med familien.

I morgen skal min søster og jeg til Sverige, hvor vi skal holde lidt jul med med min papfar og hans kæreste. Jeg har været der siden sidst. Så jeg glæder mig til, at vi skal der over. Vi tager tilbage til Danmark den 26, hvor vi skal holde julefrokost, med min mors side af familien, hvor vi også skal åbne de sidste gaver.

Jeg håber at i alle sammen, får en rigtig dejlig jul med dem i holder af. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s