Secret Santa 2015

Sidste år deltog jeg i  Sabinas Secret Santa. Det var så hyggeligt at deltage i det, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg vil deltage i år, da man kunne tilmelde sig til det. Jeg har været ret spændt på at se, hvem jeg vil få som Secret santa (tror jeg alle var :P) og hvad pakken vil indholde, for ikke nok med at vil få en bogpakke, så skulle der også være lidt lækkerier i pakken, og hvad man ellers kan finde på.

Min Secret Santa må være en ninja, for der var ikke gået mange dage, fra vi havde fået vores mails om hvem vi skulle sende pakker til, før at jeg stod med min pakke i hånden. Min Secret Santa viste sig at være bloggeren der skriver fra Mitlivminblog som Secret Santa. Jeg kender hende ikke, så det var sjovt at se hendes blog.

Af hende fik jeg noget chokolade (som er spist), et super sødt brev og selve bogen viste sig at være Stjernestøv af Neil Gaiman. Jeg har læst bogen, og det var en rigtig fin læse oplevelse! Jeg har set filmen, den gang den udkom, men det er første gang jeg læser bogen, og noget med Neil. Så jeg var ret spændt på at se, hvordan det vil være. Jeg nød Neils fine fortæller måde, og historien om stjeren og Thristan. Så jeg skal helt sikkert læse flere af hans bøger. Jeg vil blandet andet gerne læse Hans Og Grete og Søvn Og Torne. Nogle der har læst dem?

Jeg fik selv Sabrina, og pakken er sendt afsted og modtaget. Så hvis i vil se min pakke, kan i finde et billede af den på hendes Instagram profil. I skal godt nok scrolle lidt ned for, at finde billedet, men det er der 😉 Jeg synes det var en udfordring, at finde en bog til Sabrina, med alle de bøger som hun har læst. Men hun blev heldigvis glad for min pakke.

Har i modtaget jeres pakke?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

One thought on “Secret Santa 2015

  1. Åh, Gaiman! ❤ Sikke en magisk gave at få!
    Jeg har læst 'Søvn & Torne' der desværre ikke var den mest fantastiske oplevelse fra min side – illustrationerne er dog virkelig skønne. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s